![]() |
Cytuj:
|
http://rapidshare.de/files/2170878/T...v.1.1***********
Ten blad wystepuje w najnowszej wersji. Niechcialo mi sie czytac tematu wiec nie wiem czy ktos to powiedzial :P |
Wcześniejsza wersja źle rozpakowuje, ale dobrze pakuje. Druga na odwrót - źle pakuje, ale dobrze rozpakowuje. Dlatego ja mam 2 wersje w jednym folderze i wszystko działa.
|
Wigo ma racje.. -.-
404.. naprawcie to plx.. |
Cóż, muszę was oświecić: Wersja 1.1 dobrze rozpakowywuje i pakuje, ale rozpakowywuje pliki tak że na każdym jest kropka przez co źle to wygląda. A jeszcze mam 1.3 betę, która dobrze pakuje i wypakowuje, ale za to nie rozpakowywuje pustych plików, więc najpierw trzeba rozpakować obiema wersjami, a później skopiować pliki z 1.1 do 1.3 żeby mieć dobrze rozpakowane i puste pliki. No i później to spakować wersją 1.1. Dziwnie to wytłumaczyłem no ale cóz nie chce mi sie robic instrukcji idiot friendly ze screenami ;P
|
Ktoś mi napisał, że można zmienić przez TBI GG. Tam jest suwak do tego, tylko że jak przesuwam to się nic nie zmienia. Może wie ktoś jak to zrobić?
|
up:
Używa cheatów a nie wie jak ... NOOOOOOOOB <rotfl+sqrt(normalny user)/100%> Noob Noob i juz up uP: Wiesz, jakos tym Trooperem (1.3) mi dobrze rozpakowalo i spakowalo i nie bylo zadnych problemow... . |
Jak jesteś taki mądry to powiedz jak to trzeba zrobić :D
|
pomyśleć ... próbujesz cheatować mimo że nie masz o tym zielonego pojecia... widocznie jesteś za głupi na to (wybacz, ale taka prawda).
P.S. Sry za offtopa. |
Nikt ci tu nie powie jak prawidłowo używać cheatów. To jest prawe forum.
|
Lóóóóóóóóóóóllll!!!! Mi nie chodzi o te cheaty do światła itp. bo ich nie używam, tylko mi chodzi o to jak tym suwakiem od zmiany wyglądu to zmienić. No to chyba proste, że to nie cheat, bo inni mnie będą widzieli w tym wieśniackim wdzianku :/ Na prawde czy wam to trudno pojąć?? :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:47. |