![]() |
Cytuj:
No może nie efekt ale żeby to wyglądało że jest wyżej :S Np.Stoisz pod bramą do venore i widzisz i podloge w venore i niżej:P @Glaves nie no poprostu widzę że 1 part to według wszystkich : "rzal i bul" wiec robie fabule @do wszystkich postaram sie robić ładniej i nie "pusto" chociaż nie wiem czemu ma być wszystko zawalone :P |
Nasuwa mi się pytanie... Używasz OTS Mape Editor?
|
W 2 części najbardziej mnie chyba rozbroił ten ciąg:
"Czego chcesz, PIJAKU?" "Spadaj stąd, PIJAKU!" No i strasznie pusto. Humor w pierwszej części jest dziecinny. <chlip> No i jak większość xd Koloryzacjaaaaa Trening czyni mistrza - rób dalej. @Edit @UP Co ty ;P Jakby używał, tereny wg. mnie byłyby bardziej zapełnione. xd @Edit 2 Aaaaa... Edytuje cały czas ale co tam :P Jeszcze jedna uwaga: "Co to za mocz świecący?" Może lepiej: "Co to za świecący mocz?" Ale dobra, czepiam się xD |
Cytuj:
Takie cos chociaz jest? ja uzywam ffc painta i noxspr |
rób dalej spodobał mi się:) jeśli bym mógł dołączył bym do twojego fake , outfit ty wymyśl bo nie wiem kim będę
|
dziwny fake
wykonanie jak na pierwszy fake nie jest złe ale tez żadną rewelacja. w pierwszym odcinku ten humor nazlezy do typu "takie głupie ze aż śmieszne" i to może być , drugi odcinek jest wogle nie związany z pierwszym i nie wiadomo co będzie dalej , o to właśnie chodzi żeby nie wiadomo (w miarę dokładnie ) co będzie dalej , można sie domyślać ale dużo opcji jest; dobrze by było żeby oni we 2 mieli jakieś przygody. takie połączenie fabuły z humorem mogło by wyjść świetnie , i tu masz 50 na 50 ze albo to będzie super świetne zajebiaszcze albo totalne gówno. Zanim zrobisz następny odcinek przemyśl dobrze każde słowo , popytaj kolegów co ich by śmieszyło itp. i wymyśl jakiś ciekawy cel ich podroży czy życia żeby nie szli zbawić świata |
|
Pierwsze dziecinne,2 nie udane,natomiast..3..
3 jest dobre : D! Zobacz,wyszła mi trąba - no to jak Ci wyszła to schowaj hę? Rozbawiło mnie to : ). Rób dalej,bo zaczynasz robić dobrze xD. |
Lokacja nawet nawet. Najlepszy part to ten 3.
|
Błagam: Nie kończ! ;<
|
1. Używaj kropek geniuszu.
2. Orkowie, nie orki. 3. Trochę to zbyt tybijiskie. 4. Nie łącz czegoś poważnego z tibią i humorem. 5. Co do humoru, ten żart był mało śmieszny. 6. Lokacja nawet, nawet. |
Eeee, co tu jest śmieszne?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Próbujesz być fajny ach te małe literki pewnie za chwile powiesz że tak Ci się lepiej czyta... 3 part nieźle wyszedł, ale żeś za dużo tam wcisnął. |
hmm jednak lipa.. Jak nie masz czasu to wogole nie rob bo szkoda czasu na wchodzenie tu :d
|
czemu mi odpowiedziałeś na zgłoszenie?
|
Cytuj:
@down Wikipedia to dla mnie takie wiarygodne źródło, że szok... Zwłaszcza że jako przykład używa Tolkiena tak jak to on by je wymyślił... Lepiej byś w słowniku poszukał, byle nie ten PWN (idioci twierdzą że Orka to gatunek Delfina). |
Cytuj:
|
Cytuj:
Fake to lipa, idąc stoją. |
@up
A orka to podstawowa czynność w uprawie gleby i co z tego? Specjalnie dla was spytam się mojej polonistki w poniedziałek! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:55. |