![]() |
3217426 (5-12-2008 22:50)
Z tej strony Infobot :) Kolejna osoba poprosiła mnie, abym spytał jaki prezent by Cię ucieszył. Napisz do mnie: prezent odpowiedz ... zastępując kropki wymarzonym podarunkiem (np. prezent odpowiedz skarpetki), a ja przekażę informację o prezencie. Ja4 (5-12-2008 22:51) Prezent odpowiedz ignore 3217426 (5-12-2008 22:51) Przekazałem informację o prezencie. Mam nadzieję, że niebawem go dostaniesz :) Ktoś jeszcze czeka na odpowiedź od Ciebie. Napisz do mnie: prezent odpowiedz ... zastępując kropki kolejnym prezentem. Nie lubię go. Pisze szybciej odemnie. |
;(8o:o:D:(
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mam od okolo roku :P dziwie sie ze niektorzy dopiero dowiaduja sie o jego istnieniu :P
|
No koszyk bo my jesteśmy tymi fajnymi a oni nie :< ;PP
|
Dowód na to że maszyny przejmą kontrole nad światem.
-cześć<--Ja -Witaj<--Infobot -dupa -Może jednak pupa? -pupa -Szybko się uczysz ;) -wal się -Nie. -lubisz mnie -Jak najbardziej :) -kocham cię -Ja Ciebie też ;) -pomóż mi przejąć władze nad światem -Być może chodziło Ci o funkcję pomoc? Nie ma dodatkowej pomocy dla tej funkcji. -proszę -Napisz pomoc aby uzyskać listę dostępnych funkcji. -nie lubię cię -Ja Ciebie też ;) -spadaj -Do widzenia. Mam nadzieję, że pomogłem. A tak naprawdę fajna sprawa. |
@up
to miło : ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:38. |