Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Piąta zapowiedź update'u. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=199996)

Styervo 06-12-2008 16:31

Bardzo ładny update się zapowiada ;) Trochę oklepany ten pomysł z wilkołakami i blobkami (glutkami?) ale lepsze to niż nic ;D Tym razem nie ma co narzekać bo ładnie się zapowiada, poprawili by tylko mapping niektórych lokacji na mainie bo choojem wieje.
Btw, zmutowany tygrys przypomina mi do złudzenia monstrualnego tygrysa z Neverwinter Nights (prawie identyczny wygląd)...

Drangir 06-12-2008 16:32

ZAstanawia mnie pewna rzecz, a mianowicie wygląd nowych mobów. Ludzkie mutanty wyglądają jak w wielu różnych grach, np. Morrowind, Far Cry... no ale dobra, jest ograniczona ilość sposobó zmutowania człowieka w 32x32 :) Ale golem to po prostu kopie tego którego można zobaczyć w Rise of Legends... no dobra, nie kopia ale baaardzo podobny. Podejrzane. Nie gram już więc ocenę merytoryczną potworów zostawię Tibijczykom ;)

Edit
Cytuj:

zmutowany tygrys przypomina mi do złudzenia monstrualnego tygrysa z Neverwinter Nights (prawie identyczny wygląd)...
W NWN nie grałem ale by się zgadzało.

PS: nie biorę pod uwagę zombiaków, smoków, etc bo to się nie liczy :) to musi być w każdej grze fantasy ^^

screen
http://www.sztab.com/tapety/th%20Ris...20230342,1.jpg

Smash-Shady 06-12-2008 16:33

te nowe wilczki sa poporstu... SłODKIE! 8o drzewce wygladaja jak mini demon oak (mozna sie bylo tego spodziewac) oraz mutated rat pluja wavem trucizny... niezle ^^

babcia666 06-12-2008 16:50

Co do ludzisk mówiących że Golemy nie nadają się do Tibijskich reali, polecam pograć chociażby w D&D, który (no może poza Warhammerem) jest najlepszym planszowym rpg'iem;p

Potwory takie se, mnie bardziej napawa przerażeniem ilość expa jakie dają(a o nowych hff to nawet nie ma co wspominać).

Sathron_1990 06-12-2008 16:53

5 Update

Co update to coś wymyślają mi się to podoba ciesze się że w tibi robią jakieś postępy chociaż się tak szybko nie rozpadnie :)

Ditto 06-12-2008 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vipciu (Post 2364436)
średniowiecze i roboty zal
za kilka lat w tibi będą czołgi i samoloty
a z innej beki to juz dawno wczoraj było na tibia.com

Oczywiście, bo w średniowieczu były smoki, demony, czary, piłka, różdżki, minotaury, hordy orków napadały na miasto i można było zaklinać bronie tak, aby po uderzeniu zamrażały ogromnego jaszczura w zbroji, a małpy miały swoje cywilizacje, trupy czasem nawet osiedlały się w miastach, możnabyło kupić sobie zegarek, Mikołaj rozdawał prezenty, pamiętając prz tym 23634723 osób, których już raz uszczęśliwił, do tego króliczek biegał po wioskach i zamieniał ludzi w dynie!

Kurde, nie grajcie w Tibie, dodadzą jakieś głupie roboty, co się dzieje z tą grą... :/

Drangir 06-12-2008 17:00

W Morrka to się nie grało? Jeden z najbardziej klimatycznych RPG a roboty były tam... dość wyraźne...

Cloudres 06-12-2008 17:04

Wracajac do sprawy artykulu to tak, chodzilo mi o ladowanie sie zdjec bo nie kazdy ma neta 6 mega x.x I co do jezyka autora to jest on podobny do jezyka uzywanego przez 12 latkow w tipi
"Daj all albo bede mial wasta a jak bedzie wast to hunted ok?"

Krivex 06-12-2008 17:30

Cipsoft sciąga gdzie się da nie tylko tygrysy są takie same, ale "ta inteligętna rasa" mi przypomina dobitnie rasę prastarych z NWN. Powiem tak musi być zawsze jakaś najgorsza gra.

S-75 06-12-2008 17:43

tylko jeden obrazek sie wyświetla 8o

Mantiar 06-12-2008 17:49

Obrazków nie widać :p

Drezynka 06-12-2008 17:55

U mnie tez tylko 1 obrazek sie wyswietla, co zrobic ?

ShosVern 06-12-2008 18:03

Te golemy przypominają mi jakiś tam scenariusz z NeverWinter Night..
Co do zapowiedzi.. podoba mnie się to.

Aevolana 06-12-2008 18:37

Jak dla mnie teaser zarombiacha;) szczegolnie te nowe wampirki;]

Johny0 06-12-2008 18:51

pełno mutantów ludzie, zwierzęta i jeszcze te okrzyki zmutowanych ludzi cipsoft trochę przesadza za chwile dowiemy się że pod miastem jest ta zagubiona amerykańska bomba atomowa i dlatego tyle mutacji, a tak poza tym to nowe wilki fajnie wyglądają i te nightstalkery też nie złe aż szkoda zabijać, to miasto trochę jak dla mnie śmierdzi post apo: mutanty, resztki ludności, zombi no prawie fallout ;)

Xr3
stary nie wiem jak to napisałeś, ale jest to zajebiste

Muzzores 06-12-2008 18:57

żal mi wiekszośći z was poiszecie tylko

"super potforrki , mam nadzieje ze beda spoko dawac duzo expa i loota"

LUDZIE TIBIA NIE MA JUZ KLIMATU , WY NAWET NIE WIECIE CO TO JEST W TIBIE GRA SIE TYLKO DLATEGO ABY ZDOBYC ITEMY KTORE OPCHNIESZ sobie u dzina CZY RASHIDA I TYLKO EXP EXP EXP EXP .

znajdz postac ktora robi sobie runki ktora skiluje ZERO.
sami boterzy tibia juz nie ma sensu... i schodiz z kazdym updatem na PSY..

czary ktore dodaja +30 skilla ( w tym update) , co to k***a ma byc OTS?
MASAKRA KAZDY UPDATE TO KOLEJNE PORAZKI...
Potwory tez , nasrali tego za przeproszeniem gdzie tylko sie da , nie zeby mialo klimat i jakos wygladalo tylko po to zeby knighty i inne profesje MIALY GDZIE BOCIC , bo przecierz jest PACC jest BOCENIE jest PACC jest chajs dla Cipów...

Tibia sie skonczyla ... dla wiekszosci z was dzieciaki ktorzy gracie w to od nie dawna nie wiecie jak bylo dawniej , byl jakis ten klimat a teraz jest guwno...
Pilki , fajerwerki , mikoilaje, doubleexpy, JESDNO WIELKIE Gufffnnoo

djbuhos 06-12-2008 19:22

Jezu znów genialne potworki i jak widac tylko dla 100+ lvl wiekszosc dali by cos podobnego do dragów a nie jakies pierdoły

Meta'nabol 06-12-2008 19:34

hahah wywrozyłem ze pojawia sie wilkołaki(a moze cipy przeczytały mojego postaB) )

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=198540&page=3

pierwszy post na 3 stronie:]

a tak co do potworow to ich designerzy niezbyt sie postarali mogli zrobic ich mniej a lepiej....

[19]Dudziu[91] 06-12-2008 19:42

Czy wy tego nie widzicie ze oni to dodaja na sile? Probuja wymyslec jak najwiecej aby "zachecic" gracza a calosc osiaga odwrotny efekt. Zacheca jedynie 12 letnie dzieci, ktorych bedzie nawet cieszyc jak barby i kena dodadza. Tak swietnie zapowiada sie update nic tylko expic na tych krzywych potworkach . . .

Falcon Wings 06-12-2008 20:52

@up
Bardzo latwo jest dojsc do wniosku ze masz racje. Prosze- potwory sa dla pacc. Pacc kosztuje pieniadze. Pieniadze graczy chetnie wedruja do kieszeni Cipsoftu.
Tak, rozumiem ze serwery musza byc oplacane. Ale pomyslmy.. Ile kosztuje utrzymanie jednego serwera miesiecznie?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:24.