![]() |
Prawie zgadł Einsteina. Pytał o to czy ta postać jest naukowcem, czy uczestniczyła w II W¦, czy jest Niemcem, a pod koniec dał mi jakas postac rodem z kreskówki.
|
Zgadl mi Asha z pokemonow xd dobry jest
Ale Brockiem go zagiolem haha Tabaluga tez Ehh Mise z Death Note tez zgadl skubaniec |
nie zgadl mi Croca i Frodo Bagginsa
Tego snajpera z wroga u bram tez nie zgadl :D |
Inteligentny, zwazajac, ze to tylko program.
|
Bawiłem się tym na lekcji jaki¶ tydzień temu. Znalazłem Leppera, tate muminka, pszczółke maje, marcinkiewicza, pinokia, i inne totalnie bzdurne postacie, dobry myk.
Btw. polowa osób, u których nie odgadł jakiej¶ rzeczy po prostu podała jak±¶ błędn± odpowiedĽ. Bo czasami pyta o to czy kto¶ ma dzieci itp, takie mało powszechne info. Wtedy można się pomylić. |
Wypieprzył się za pierwszym razem, na Eisenhowerze.
|
Winry Rockbell (Fullmetal Alchemist) OK
Uchiha Sasuke (Naruto) OK Yugi (Yu-Gi-Oh) FAIL (my¶lałem o Hayate z Hayate no Gotoku) Asakura Yoh (Shaman King) OK Shana (Shakugan no Shana) OK Buttercup (Powerpuff Girls) FAIL (my¶lałem o Tohsaka Rin z Fate/Stay Night) Widzę, że baza danych postaci z anime jest całkiem pokaĽna. W gruncie rzeczy fajna ciekawostka. |
|
To chyba oczywiste że Yes -.-'
|
George Kollias 1:0 (dla mnie:dla niego xP)
Tomasz Orion Wróblewski 1:1 (przy 2 próbie) Kuchiki Byakuya 1:2 Squall Leonheart 1:3 Brian Griffin 1:4 Tadeusz Rydzyk 1:5 (cholera!) Bleh, nie umiem go wydymać. |
Skubany, odgadł Jacka Blacka.
2:0, rozbił mi Putina 3:0, Einstein. 4:0, Hitler też. 5:0, dżekson! 6:0 Tadeusz Rydzuk 7:0 Nelly Furtado KU***, PODDAJĘ SIĘ... : 8:0 Vault Dweller...!!! 9:0 ARTHAS!! Skubany, niezły jest 9:1 Kel'Thuzad jako Lisz. 10:1 Grom Hellscream |
|
|
Do cholery, nawet Harolda z Fallouta odgadł!
edit: Slowpoke'a też edit: Szayel Aporro Grantz... cholera. Tylko George'a nie zna, widać. xd |
Nawet C.C z code geass zgadł xD
|
Horo tez zgadl skubany.
Revy tez zgadl... Hanyuu tez. Zamiast Clare dal Mirie (pewnie cos pochrzanilem) Ha, Sagi Tsukiko nie zgadl! Wędrowycza zgadł... AAaaaa, Konate tez >.> Chezy z Wolf's Rain nie zgadł ;) SNoW nie zgadl. Rei z NGE tak. |
skubany zgadł znowu każd± postac anime jaka próbowałem X.X jak oni zrobili taki program?
6:1 xD |
Nie wierzę, zgadł nawet Lorda'Paulistinha... xD
|
Hihiihihi, Wulfa z BloodRayne nie zgadł : )
Haha, Leeroy'a Jenkinsa za drug± prób± XD |
A wiecie, że im więcej gracie, tym trudniej jest go pokonać? ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:21. |