Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Dyskusja o nowym update. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=20035)

joey 18-12-2004 11:10

jak zawiesić zasłonki na jakiejś ścianie?

moF 18-12-2004 11:14

Nie ma bo cipsoft chcial tajemnice jakas zorbic ... ale ja np. nie czje bazy o co chodzi z elder beholderem . Moge sie w niego zamienic a na stronie tibia.com nic o nim nie ma :/

natalek 18-12-2004 11:42

@re joey: trzeba je zucic na sciane

@topic: mialy byc chyba nowe czary czy cos takiego :> ale jakos nie ma albo ja nie wiem :D

kidler 18-12-2004 11:55

Na Tibia.com w dziale monsterki nie masz wszystkich potworów, dlatego że CipSoft chce sprawić nam niespodzianke nie odsłaniają nam wszystkich potworów. W tym updacie zostało wprowadzonych więcej potworow niz jest napisane na Tibia.com, w tym jest chyba 7 (?) faraonów ktore sa silniejsze od demona (?).

]v[ichal 18-12-2004 11:56

16.12.2004 01:55:47 CET Killed at Level 186 by a green djinn

Ten quest jest na pewno trudny , slyszalem ze jest tam bramka ~30 lvl , i trzeba umiec gadac z Faraonem..nic wiecej nie slyszalem.
Btw lootbagi da sie wyciagac , wczoraj mi sie udawalo.

Cytuj:

Hmmmm a dlaczego na tibia com niema zamieszczonych screenow faraonow tak jak innych potworkow ??
potworkow sa , a faraony to chyba cos jak banshee queen , czyli "nieoficialne potwory"

Myshacheq 18-12-2004 13:04

Ciekawią mnie faraonowie (Megasupakillakosmo bossowie, silniejsi od demona:)) i Efryty i Maridowie- też silni. Widziałem na tibia.com jak gość znalazł strzałe, taką unikalną z faraona.
Fajnie by było jak ktośnapisałby iminoa Faraonów i nazwy pułapek.

Scream 18-12-2004 13:14

lipny ten update... mial byc rajem dla facc... zadnych nowych terenow dla facc, potwrow tez nie,czarow tez brak, kilka slabych itemow tylko, no i skillbar. lipa :( ale hlvle sie pewno ciesza bo doszly dla nich silne stwory, tzn. faraoni ;]

Chopkers 18-12-2004 13:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pucuś
A może mi ktoś powiedzieć co zabilo Mevara?
17.12.2004 13:30:36 CET Killed at Level 113 by Morguthis
Jakby ktos coś wiedzial to niech napisze cos o tym "czymś" zdjecie tez by sie przydało, ja wiem tylko tyle ze moze uderzyc za 750 nawet.

ten morguthis to taka duuza mumia chyba
popularnie zwana arkhothepem w ankrahmun

uzyj sobie utevo res ina "morguthis to zobaczysz

<edit> a w sumie wie kos cos o Ashmunrah??
tego potworka widzialem na screenie na tibianerws.net jak go uncle barry blokowal
siekna barryemu za prawie 200
kto wie czy to niejest ten potworek silniejszy od demona

Tiligus 18-12-2004 13:22

Śmietnik

Tibia zamieniła się w śmietnik, przez tą umiejętność rozwalania krzeseł, teraz jak przychodzisz do baru do Froda to kiszki skręca bo wszystkie krzesła rozwalone! Teraz idziesz idziesz, śmieci smieci śmieci.... tragedia...

Co o tym sądzicie? Mnie to strasznie wkur.. rza

Lord Sozeron 18-12-2004 13:23

Fajne

Mi sie update podoba skill bar i reszta :) choc jestem facc a ja chcialbym spotkac jakis napad na miasto bo jeszcze ani razu nie widzialem :confused:

Moja postac: Sozero lv25 :lucznik: Chimera

Detyn 18-12-2004 13:44

Spoko

Update jest w sumie spoko :) . Nowe i trudniejsze potworki oraz różne możliwości (np. rozwalanie krzeseł czy wieszanie obrazów na ścianach) są wypas. Tibia staje sie coraz lepsza :D.

MS_nake 18-12-2004 14:32

...

Update jest świetny , potworki wspaniałe a skillbar full wypas tylko szkoda że niewiele żeczy dla facców . Wie ktoś może jakie właściwości ma ta nowa niebieska czy tam błękitna strzala i gdzie można ją zdobyć ?

Bunik 18-12-2004 15:21

plaga

Wczoraj o mniej wiecej 20:30 raty zaatakowaly Thains :p
Nie widzialem tego ale u kazdego gracza pokazuje sie na srodku ekranu napis. Ja mialem taki: Rat plague in Thains! :p

Realm 18-12-2004 15:25

Queue - piekielna kolejka Facc...

Morning. Ja mam pytanie dotyczące tej kolejki przy wchodzeniu na serwer. Po raz kolejny z rzędu podczas logowania ( jak pasek czerwony sie napełnił ) okienko mi znikło i nic nie można było w Tibii robić. Tak więc musiałem uruchomić znowu tibię ale juz znowu bylem 2xx w kolejce... czy ktos wie co jest tego przyczyną? czy to bug?

Chopkers 18-12-2004 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MS_nake
Gdzie moge spotkać beholdera?

beholdery masz w Bk willi kolo venore
po drodze do amazon camp

Umek 18-12-2004 17:09

ja tam na beho chodze na fibule. taka duza mumia, te co maja te pofajdane imiona to faraonowie, one sa silnejsze od demonow i mozna w takim zdobyc te nowe strzaly. Mi sie update podoba, ale pewnie dlatego ze mam pacc. Te cale ifryty sa w glupiej wierzy za ankr i w quescie nagroda to LAMPA. A w tej wierzy zgnial moj kolega na lv 80...

Virius 18-12-2004 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Momus
po pierwsze gdzie są te białe potworki co jak yeti wyglądają?

po drugie czy crypt shambery dostępne będą tylko dla pacc-ów?

Yeti- kojarzą nam się ze śniegiem- Folda, Vega, Senja też- wnioskujesz coś? Bo jerzeli tak, to IQ masz na poziomie wysokim..... hmmmmmmm...... może 110 :p ja mam 139 :] potwierdzone przez psychologa :] Jestem d00m' ny :D

Leweracja 18-12-2004 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Detyn
Update jest w sumie spoko :) . Nowe i trudniejsze potworki oraz różne możliwości (np. rozwalanie krzeseł czy wieszanie obrazów na ścianach) są wypas. Tibia staje sie coraz lepsza :D.

Tak nie ma co wypas jak wszystko co sie da jest roz***bane a nowe potworki to praktyczni e all dla paccow itp no rozumiem trapy to hamstwo ale dewastowanie krzesel to juz wandalizm

Kot Behemot 18-12-2004 18:26

apdejt... hmmm... poza kolejką to nie odczułem zadnych większych zmian... normalne ze jestem fakiem (faccem :P) a w dodatku uh mejkerem więc nie moglem niczego nowego zobaczyć stojąc pod dp :P no poza kilkoma goscmi którzy zmienili sie w script cośtam, tes kamienne stwory i behy... 8o no i jka dalmnie to cipy spiepszyly troche sprawe z tą kolejką bo co chwile jakiś bug wyskakuje... naszczescie jak klikniesz znow tą posatc to wraca cie do kolejki na to miejsce na którym byles... ale po dedzie wg mnie powinno sie logowac bez kolejki... szczególnie jak zaliczyłeś deda od pk... X(

Destrukter 18-12-2004 19:02

mikolaj

jesli ktos nie wie mikolaj siedzi na kazdym serwie (chyba) u froda w thais. Na lunarze mytherze i danubii na pewno sam sprawdzilem

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:24.