![]() |
Mi najbardziej podoba sie spell charge
|
@2up
może chodziło o te lepsze (smithy, drony)? |
Mam relic huntera i wszystko gra
teraz inne pytanie. Jak dopłynie się na Yalahar, to żeby móc normalnie podróżować (nie za 400 gp w jedna stronę ;/) trzeba wykonac misje dla kapitana tamtego statku, czyli znaleźć rzeczy szczególne dla 5 miast. Zrobił to już ktoś? Ja mam 3 itemy, (z Liberty Bay, Darashii i Ankrahmun,) natomiast karczmarze w wielu miastach nie reagują na słowo "special". |
co do hydr, wlasnie siedze na respie i testuje.
moze sie myle, ale imo combo wchodzi mocniejsze i lecza sie tak samo jak leczyly wczesniej. nic sie nie zmienilo, a myslalem, ze beda gorsze. |
@3up
smithy dają tez tyle samo a drony to nie wiem |
Loot jest lepszy ale nadal sie s*****ale lecza
|
Nowy wygląd bułeczek!!!!
|
Siedze już godzine na duzym respie hydr i jak narazie to Using one of 4518 gold coins, ssa ://// sux
|
wie ktoś coś na temat skrótu na POI?
|
mam pytanie czy wie ktos jak sie nazywaja nowe czary dla druida?
|
...
Nie sciagac ... jebane dzieciatko
|
@2Up:
Wyjdź? <irony>Tibia.com sama oficjalnie wyda oficjalną wersję lighthacka i MC...</irony> |
Ponawiam pytanie o quest z kapitanem statku na Yahalar. Odkryłem juz specjalności 4 miast (Carlin, Darashia, Port Hope i Ankrahmun) ale nie daje rady z 5 i ostatnim. Zrobił to ktoś już? Bo biegam już z godzine ponad po tych miastach
|
Powiedzcie mi lepiej gdzie sie respi czerwony motyl xD
|
Musisz przeszukac cala mape :] Port hope plx :d Powodzenia :]
|
Cytuj:
|
Ja po czerwonego motyla zawsze biegałem na resp lizardów. Zaraz jak się wejdzie po kładce i pójdzie na południe respią się bodajże dwa.
|
Najprościej na LB/Meriana, ew. >>> od PH trzymając się rzeczki.
|
Zmiana którą wychwyciłem rozglądając się tu i ówdzie:
- chakoye windcaller - nauczyły się znikania (żeby nie skłamać minimum na 5 s) |
Slime wygląda jak budyń..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:57. |