![]() |
- dla Tibii, a +, dla tych ludzi, bo będą zmuszeni wykonywa coraz ambitniejsze boty :)
|
Co to da? Bot przeciez w koncu ubije takiego potwora i poleci dalej...
Jesli ma tak duzo hp, i leczy sie, to musi bardzo przeszkadzac w expie. Zrespi sie takie gowno np. na malpach i bedzie caly czas za kims latalo. |
Cytuj:
|
dobrze ty było jak by mniał w odgłosie wyraz jak go napiszesz to cie nieruszy (zawsze inny wyraz)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Powiem tak, pomysł sam w sobie nie jest zły ale jego realizcja troche beznadziejna nie jestem programistą tylko grafikiem a obejście w botach czegoś takiego jest łatwiejsze niż omijanie go przez zwyklych graczy...
Pozatym ja nie używam botów a mi takie gówno na banucie przeszkadza a nie taki ma byc jego cel. Negatyw dla Cipsoftu ; p |
UP:
Ale on rozumie to pojecie w rozumie bottera, bo pewnie sam nim jest. Jakis czas temu moj znajomy znalazl buga, bo to byl bug. Na DC assasin ciagnal po 350+ i nie dalo sie go dednac. Zlozyl pare raportow ale dostal bana xD potem jakos sie pokapowali i go odbanowali, ale zadnej nagrody nie dostal. :D |
Cytuj:
|
UP:
Tak, niedosc ze za PACC to jeszcze za bota zedrą kase :D:D |
Cytuj:
|
Chciales byc fajny? -.-
To sie zdarzylo naprawde, ale ty masz wlasny swiat, wlasne kretki, nieprzeszkadzam ci malowac... |
I tak jest pełno miejsc w których takich potworów nie ma, więc póki nie powstaną skrypty na obejście tego to botterzy się przeniosą na inne expowiska, już się o nich nie bójcie - jak będą chcieli bocić, to będą to robić nawet na bugach przy dp w Ab'Dendriel.
|
Ten rzulf to jest training monk wcale nie bije po 200 -.-
|
Cytuj:
Widać dla niektórych + :P |
;f ...
Jakby nie mogli zrobić żółwia który by bił tyle co normalny ale HP np. 10,000 i się leczy ? Występował by w grupie i bott by go lał a grupa botta ?
Jeszcze na coś wpedne to napisze :D |
Cytuj:
Cytuj:
|
Moim zdaniem jest to dobry sposób na botterów, ale nie za dobry dla graczy....
Podam np przykład: Jeśli pójdzie sobie 20 lvl expa i nie będzie wiedział co to za potworek zaraz będzie chciał go zabić... a gdy ten potworek jeb**e mu za to 200 lub ponad to może go nawet na hita zdjąć więc troszke to nie znajleprzy pomysł Cip`ów.:):) |
Według mnie i jak widzę paru powyższych postów pomysł zbyt banalny żeby był skuteczny... Niektóre boty nawet nie będą potrzebowały zmian aby to obejść, a w innych wystarczy zmiana algorytmu. Poza tym cała idea bardziej uderza w niewinnych graczy niż w botterów. Do pozytywnych stron napewno można zaliczyć fakt, że jest to kolejny krok w walce z oszustami ;)
Btw. Naszła mnie dziwna myśl... czy to czasem nie jest po prostu system takich jakby "pomniejszych bossów" zamiast walki z botami? xD Bo ta teoria wydaje się równie prawdopodobna :P |
Kieydś było ułatwienie dla wszystkich (hotkeye) a teraz jest takie utrudnienie ; ).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:22. |