![]() |
Nightmary 3,5h=200k expa
2x War Axe ,Diamond Sceptre 8k golda ,6 esence ,11 orbów. poszło z 1k pb i softy. Chuuujnia =/ |
Ja również nie widzę różnicy w locie hunce hunce i tylko wiecej gp leci i do tego te freezy od upa ze sie expic nie dało ;/
|
Ja na Bog Riderach smigam i lipa straszna, niedosc ze wiecej bija to i zlota mniej leci, ten potwor juz nie jest oplacalny.
|
Mi się wydaje, że polepszyli troche loota :p Siedziałem 30min na dragach i dorobiłem się 2 woi i dragonki ;;;]
|
30 minut to faktycznie bardzo reprezentatywna próbka...
|
Ogolnie to nowe moby daja niezly profit. Faktem jets tez, ze z wiekszosci potworkow leci duzo wiecej gp... ale to az tak nie cieszy.
Tutaj dam Wam dla przykladu undead gladiatory i mutated tigery, powiedzmy ze byl to taki sobie test :P , okolo 6-7h na respie pod "koloseum": http://img379.imageshack.us/img379/2...auo0001iv5.jpg |
No to nieĽle. Ale nie ma co się zastanawiać Cip napisał że loot będzie zwiększony, to jest zwiększony. Nic nadzwyczajnego :)
|
ostatnio tez zrobilem maly tescik, i... na 3h na EF'ie taki loot:
-8 holy orchid -6 Woce -12 heaven blossoms -13 bow -15k w kasie, na dodatek znalazlem dead botai loot: -vamp shield -bright sword -blue legi -5k w kasie :D -3bp hp -bp manas Na dragach 2h i tutaj slabiej -5k w kasie -dragonka -2 plate legs -3 steel helmety -4 Woi :/ |
Mnie sie od 36 levela ancienty sorkiem zwracaja a mam 43, ani razu nie mialem waste.
No to zwiekszyli. |
pewnie ze loot zwiększyli
culty ; 30 minut (4 razy z koleji) i za każdym razem loot na 10k+ infernalisty (3 szttuki tak rekreacyjnie ) 2 skull staffy loot dużo polepszony ze nie wspomnę co na naszej luminerze wyrabiaj± ekipy na helgoraku bo to już zal |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:05. |