![]() |
:o:o Ja pier**** :o:o
A jednak wszystko można zdobyć :) |
Teraz tylko czekać na Dragon Scale Legs, Golden Helmet i Blessed Shield. Wydaje mi się że w po tym update naprawdę można zdobyć każdy item. Ten update powinni zatytułować "No Rares".
|
Nie wydaje mi sie, zeby dodali DSL jako loota z bossa. Na miejscu tego goscia, ktory jako jedyny posiada te legi niezle bym się wkurzyl gdyby sie okazalo, ze mozna je wyloocic. Jesli chodzi o great shield i golden boots, to lepiej chyba miec mozliwosc ich zdobycia niz gapienia sie na nie na stronkach.
|
Nikt już nie posiada DSL. Podobno gracz który posiadał te legi wyrzucił je do wody.
|
Cytuj:
|
Jak kolega wyzej zauwazyl, po co wam rary ktorych nie da sie zdobyc? ktory widzicie tylko na stronkach? ktore maja 2 osoby z antici?
dobrze ze mozna zdobyc chociaz czesc rarow, przynajmniej teraz jest cos nowego do zdobycia, gra ma sens. |
Cytuj:
|
A no rzeczywiście jest jedna para DSL na Titani.
|
Sens
Cały ten BURDEL jest BEZ SENSU
Myślę że ten temat jest do d*** golden bootsy to nic ciekawego normalne stare buty:baby::p:p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No właśnie mam 44 i nie uważam, że golden bootsy to smieć. Pewnie nie zrozumiałeś o co mi chodzi.B)
|
Cytuj:
|
A Red Tunic? Jest rarem który nie wypada z żadnego potwora... Załamie się dopiero jak ktoś zlooci w/w item ;/
A tak właściwie wie ktoś może czy ktokolwiek w Tibii ma Red Tunic? :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:07. |