![]() |
Cytuj:
Inne rzeczy popieram. Przestrzenie puste, a strażników mało jak na więzienie... |
;f W wordzie to minke sie rysuje czy gdzie?
|
To jest unoficial emotikonka.
Koniec offtopu z ":f" |
Cytuj:
Nawet przetlumaczyc nie umiesz XD Juz lepiej uzywaj polskiego - chociaz i ten nie wychodzi ci zbytnio :P. |
Cytuj:
Kali lubić. Zokar szpanuje angielskim. |
Cytuj:
|
to nie jest uśmiech irwina!
;f |
ehh ;f możesz robić dalej ....
|
dobra, to nie jest mój drwiący uśmieszek, ale jako pierwszy zacząłem go używać. Dodam, że w 2003\04 roku.
|
więc jest to uśmieszek irwina :f
|
Haha mimo szpanu angielskim i tak nie umie ;f
Soul Healer - Uzdrowiciel Dusz << tak chyba lepiej ._. 14 i 15 - Literówki takie jak: wyglondasz i klontwe. ......(...) - 3 wystarczą ;p. Nie używaj części mojego nicku ;F. 6 obrazek - źle sklejony dywan ._. @Zokar Nie panikuj -,- jeżeli nie wytrzymasz krytyki to drzwi na prawo z mamusią* Irwin może efektów nie robi, tylko komentuje...Zrozum, że zrobiłeś dupny fake i myślisz, że Gites Majonez! Też miałem takie krytyki i nie srałem -,- tylko na początku 1 post się plułem ._. @irwin ;f - definicja - nieco drwiący uśmieszek irwina, połączony z pogardliwym prychnięciem. Używany głównie podczas robienia uśmieszków, ironi albo obrażania kogoś w inteligentny sposób, czasem występuje jako oznaka lekkiego rozbawienia. Ja bym usunął to "nieco drwiący uśmieszek irwina ;f", to nie ty rozpoczełeś modę nim ale ożywiłeś nim dział fake'i. * - Modek :). |
Cytuj:
|
Cytuj:
:s |
/me myśli, że dostanie zawału.
Fabuła jakaś żałosna, efekty to kpiny, a te lokacje to n/c. Ten fake mnie przeraża. 4/10 |
@Spam
A ja wymyśliłem własny uśmieszek! ;l @Fake brzydki ;( |
Dewil spid! Po tym zacząłem biegać po domu.
|
Zokar - jesteś żałosny ;'* Fake do dupy. nie ma on przyszłości jak jego twórca ;]
;'* - Definicja Całuśny mordek Torogusia który nie ma większego znaczenia |
cx]> - A to jest moje :f
:x: Fake - wydaje mi się, czy to jest twój pierwszy? :cup: Autor - Po poprzednim poście wnioskuję iż jest idiotą. |
To wszystko wina Arashela! -.-
Po co on wam dawal ten tutorial? |
Spalmy go na stosie, wraz z tym fake'em!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:35. |