![]() |
ciekawe co w wakacje robicie...
|
HAHAHAHAHHAHAHA!
Co wy nie macie znajomych na realu żeby się z nimi wybrać do jakiegoś klubu lub spędzić tą fajną noc w gronie przyjaciół przy kieliszku wódki? Jeżeli tak to szczerze, ale to bardzo szczerze wam współczóje... /To mówiłem Ja Insek. |
pierw zejdz z nocniczka potem pij wódke
|
Gildia Ormo PotwierdziŁa SwojĄ ObecnoŚĆ Na Sylwestrze!!!!!!!!
Jeszcze Raz ZachĘcam Wszystkich Do Uczestnictwa W Sylwestrze! |
Cytuj:
|
Cytuj:
daje 100 % ze w zyciu nie miales wodki w ustach :) |
idzcie na zbiorowa kuracje odwykowa...
|
Serio, chyba tylko no-lify beda graly w tibie na sylwestra
|
serio chyba tak...
|
apeluje Do Wszystkich Ludzi Z Innych SerwerÓw, Jestescie Debilami Piszac Tutaj Swoje Posty! To Sa Zarty, Nie Musicie Pisac Jak To Wy Imprezujecie, ChwaliĆ Sie Ile Wypiliscie LitrÓw Pikollo Ostatnim Razem. Nic Tu Nie Pisac, Juz 345187 WyjaŚnialiŚmy Ze To Zart, Ale Chyba Nie Dociera!
|
* felix,daruj sobie,poprostu juz sa takie parapety,ktore lubia blyszczec tym ze maja rl jak raz na miesiac napisza w jakims temacie ze pija wodke o.o
|
smutno Ci ze jednak nikt nie przyjdzie i daltego tak piszesz?
|
No nie, jednak zarty? Kurde, a juz chcialem przyjsc... ;(
|
Coz, pewnie tez tam pojde Avecander'em ; > Zapowiada sie ciekawie. Jednak uwazam ze wiekszosc, jak ja, te 10~ minut przed i po polnocy jednak spedzi z rodzina ;x
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ogólnikowo mówiąc tym którzy spędzają sylwestra/święta przed tibią (ironia czy nie tacy ludzie są ;]) nieźle odpierd*****... No life'y jedne rodzin i przyjaciół nie macie? A potem normalnym ludziom wciska sie teksty jaki to komputer jest zły...a wszystko przez takich idiotów -.- |
no ale co wy chcecie ? Lepsi sa koledzy z tibi niz z rila no co ty
|
Osobiście sądzę tak:
-Może jak mam spędzać sylwestra z większościa debili tego tematu, to np w Tibi mam duuuuuużo mądrzejszych i bardziej elokwentnych qumpli niż np tych z klasy.... -Każdy możę spędzać sylwestra tak jak lubi i za przeproszeniem gówno wam do tego co on robi... -Wiecie w ogóle co to tolerancja?! -Szpanowanie picia wódki i jeszcze satysfakcja jak się to robi w wieku 13 lat? Żałosne... -To ja tam pełnoletni nie jestem, ale w sylwestra szampana będę pił -I spędzę go(po części[30%]) w Tibi -I nie jestem no lifem -I to lepsze od picia jakiegoś taniego piwa na dyskotekach, jak można w Tibi z fajnymi ludźmi i szampana... Tyle. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:04. |