![]() |
Cytuj:
|
wg. mnie do 30zl dobrej wody nie kupisz. moze dezodorant + plyn do kapieli, ale nie lepsza perfume od 'dobrej'.
|
Koledze z klasy - najlepiej kupić dezydorant lub wode:) + jakas czekolada
Kolezance z klasy - blyszczyk, pomatke i tam inne duperele .. Dziewczynie- również coś takiego co jej sie przyda, np dopytywać sie w jakiś sposób co by chciała. Ja swojej kupuje najczesciej kolczyki, albo łańcuszek. Ojcu- Maszynke, albo krem do golenia + jakis dezydorant / woda Mamie- Bombonierke, i również jakis prezencik w formie pomatki, kremów bla bla.. Dziadkom- sztuczna szczęke. lub krem na zmarszczki ;D<ironia> nie no powaznie, dziadkom to zbytnio nic nie potrzeba liczy sie to ze wnuczek powie wesolych świąt. :D Na święta nie warto dawać kwiatów na moje jest to głupie, bo kwiaty dostaje sie z wielu okazji, i jakos takie to nie kojarzy mi sie zeby dawac na Święta Bożego Narodzenia.:D |
Cytuj:
dział o wszystkim i o niczym, mówi ci to coś?? Cytuj:
@Frapper Jak chcesz włożyć kwiaty pod choinkę? xDD @ Zastanawiam się nad fajną książką kucharską :> |
Cytuj:
Tak sobie myślę... może mu jakąś płytę kupię ;d |
Ciekawe są koszulki z śmiesznymi napisami :>
W Gdańsku np. Przy kinie Krewetka można kupić :> |
Lechista no niby fajne te koszulki :P Ale takie to wole kupic kumplowi na wf np. A tacie jakąś taką bardziej "powazna" :)
|
Ojcu to może coś z gadżetów?? Np. Pan drive 4gb Sandiska za 36zl w Saturnie lub inny bajer :> Mój ojciec lubi takie prezenty :>
|
Ojciec - pendrive
Mama - pluszowy mis firmy Bukowski Brat - jakas zabawka ze Star Warsow -.-" |
wybaczcie za refresha malego. kumpel zrobil tak: matka(43 lata) siostra (19lat)
matce kupil krem do pielegnacji mlodej i wrazliwej skory siostrze zas kosmetyki na zmarszczki. fajny bajer, szkoda, ze nie mam siostry. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:44. |