![]() |
A co ja gram na jego świecie X(X(X( ze mam to wiedziec, koles wczesniej tego nie napisał no ale czego mozna sie spodziewac od osób które mają 13 lvl i pod DP w thais zbieraja puste bp
|
Cytuj:
|
...
Cytuj:
Grałeś na pvp?? ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
heh ja nie mowie ze akurat tak bylo bo mogl to byc lag/kick/net czy cos ale jesli tak zeczywiscie sie stalo jak przeczuwam to dzieciak biedny hehe
|
Cytuj:
Każdy może zrobić taki fake. A co do deda to może zdarzyć się każdemu;d Pewnie mu prąd wy*** na dzielnicy albo coś. Przez własnego faila raczej nie padł bo hp ma sporo |
on pracuje w kawiarence -.- poczytaj troche a nie.kazdy powiedzial co widzial i zadowolony.a co do botow to on sie przyznal ze uzywa al;e co mu sie dziwic.pewnie tylko na healthanie
|
Cytuj:
|
mozna prosic i jakis link z wywiadem z nim?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ale tu nie chodzi o to ze mu pomaga tylko o to ze wiekszosc BR ponizej 20 lvla kupuja za rl kase 100k by miec zaszczyt byc w VIP liscie L'P ;] tak btw patrz na swiat w moim profilu ;) i porownaj sobie Azure z Twoja Neraną :)) down@ YESH! KÓPIUEM STOKA NA ALEGRO I WANNABE IN LPS VIP LISTS !!11one siema |
Cytuj:
|
a może ma bota ,ale po prostu ma go włączonego a sobie ogląda redtuba ;o?
albo bota ma ale, ma milion alarmuff oO jak ma kafajke otwartą 24/7 i na niej gra to gz emerytury xD |
...
Gralem na Arcanii 78 rp. ;]
A pro nie polega tylko na bronieniu. :) Nie mam zamiaru się z nikim klucic.. Jeśli rzeczywiscie byl screen z botam, to zwracam honor. ;] |
Panowie, jeżeli dyskusja to na poziomie, z kulturą i bez przekleństw.
Topic@ Dla mnie najciekawsze było wbicie pierwszego 100 lvla, reszt to już tylko liczby. Ps. Czekam na 1000 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Może i padł ale niedługo to odrobi i nie specjalnie mnie to obchodzi
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:08. |