![]() |
na Obsidi miałem lagi ale mój kolega nie ,ja byłem na rooku on na mainie
|
nie moge znalezc wiec mam pytanie
co to DDoS |
Tak trudno wpisać w googlach "DDos" ?
3 sekundy szukania: http://pl.wikipedia.org/wiki/DDoS |
Niech sobie w dup* wsadzą swoje przeprosiny.. Nikt mi lvla nie odrobi ani nie odda.. :/
|
ehhh nom ;/ na securze troche lagowało... wogóle ostatnio to tylko stać pod depo.. bo na exp nie warto. w ciągu jednego dnia miałem około 4 kicki ;/
|
Witam
Chcial bym powiadomic was ze te lagi nie zostaly dokonca opanowane ponewaz ciagle mi soe tnie gra i chodze co 1 kratke na 2 sekundy.Prosze cos z tym zrobic:)
|
Zal
Zal wogole fajnie ze gra mi sie wlacza czekam juz 10 min i h...
|
lagi i kicki jak były tak są ,ba nawet się pogorszyło
|
żal ja na lunarze ruszam się o 1 kratkę na 10 sekund ;/ teraz będą święta to zapewne nic z tym robić nie będą...a pacca ubywa...;/
|
No dejta spokoj grac sie nie da...:/
|
PACCA powinni zwrócić ale nigdy niech nie dają 2x exp, burdel się wszędzie robi lagi przez noobów, kolejki po 380 osób muł, nie da się poexpić.
|
Jak się shitsoft nie obudzi , to niedługo już nie będzie się w tę grę dało grać. Nic nie robią z kickami , lagami i botterami , to jest chore -.-
|
ja powiem tyle na ten temat:
http://www.tibia.org.pl/forum/showthread.php?p=3097639 tu wszystko opisane mam już tego dosyć bo co dzień mam sytuacje ze o maly włos dedam i mam tylko farta. |
u mnie tez wszystko czysciutko dzialalo i na Guardi nic nieodczulem :p
|
Ja na Silvera mialem 1 kick i padlem na dragu >,<.
pozdro. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ 16:53 Sork of magic [40]: im debil 16:53 Suppressor Corristo [42]: HAHAHAHAHAHA 16:54 Sork of magic [40]: Im devil* 16:54 Black Warrior Knight [27]: ;O ____________________________ :cup::cup:Knight the best!:cup::cup: |
;/
Przez te lagi i kicki dedlem pare razy ;/
|
U mnie wporządku
Ja nic nie odczułem
|
I nic dziwnego, bo lagi były 4 miesiące temu...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:07. |