![]() |
Git
Ja mam nadzieje za to ja wygram pacc wyslalem 63 sms:dance::dance::dance:
Stara mnie zabije ;p za rachunek ale walic pacc mam :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Fajne nagrody i wszystkiego najlepszego z okazji świąt Bożego narodzenia życzy: Viso i spółka (xD) :p:p |
Cytuj:
|
Ja również życzę wszystkim miło spędzonych w rodzinnej atmosferze Świąt Bożego Narodzenia. Życzę klimatu takiego, jak był kiedyś, gdy mieliście 5, 6 lat oczekując na prezenty.
|
Cytuj:
Tego życzę wszystkim kolegom z forum.tibia.pl i WESOŁYCH ŚWIĄT |
Fajnie było by gdyby ktoś wygrał xboxa :) Nawalam w tą gierkę od świtu do nocy ( jak rodzeństwo nie gra ) ;)
|
@up: Fajnie by było? Przecież będzie. To nie totolotek
Cytuj:
A wszystkim życzę tego, czego inni wam jeszcze nie życzyli. I oczywiście słodkiego karpia, słonego barszczu z gumowymi uszkami i ostrych pierogów. |
Cytuj:
XBOX360 - Jest konsolą najnowszej generacji, tak jak PlayStation 3 i Wii. Gra - Dla przykładu Tibia, Pacman Jeśli dla ciebie konsola to gra, to gratuluję inteligencji... |
Zal
Jeszcze nie slyszalem zeby ktos w tym konkursie SMs wygral zal jak wysylacie na to sms-y :cup:
|
Cytuj:
Lol i Po holere lepiej juz kupic za 85 zl nisz tracic 120 za sms ? |
Cytuj:
|
Z Tej Gry Zrobila Sie Porazka Panowie...:(
|
Administratozy .
Czy niezauwazyliscie ze niekazdego stac na kupno pacc ? a chcialby sobi pograc .poznac dokonca tibie a nie tylko progi to jest bessens ponad miliardy graczy niema pacc i cierpio bo niemogo glebiej wejsc;/ zaniedlugo to tlyko ci bd grac co stac ich na pacc bo sie robi tak ze jak slysze o tibi to tylko o boze tibia wes przestan do dupy gra grafa jeszcze jakies jebane pacc trzeba to slysze zmiencie to ! |
Cytuj:
|
Cos wam ciulowo dziala to sms.tibia.pl~ po wypelnieniu formularza zamulila mi sie strona potem sie dowiedzialem ze przekroczono limit czasu polaczenia i nie bylem juz w stanie odzyskac poprzedniej strony i nie wiem w koncu czy to zgloszenie poszlo w swiat.
Moze to znak ze i tak nie wygram tej skrzynki:P I nie ma na co kasy wascic;) Anyway Wesolych Swiat |
Dziękuje i wzajemnie dla całego teamu,wszystkich Tibiarzy 8o i nie tylko :P
Najbardziej się cieszę z tego,że 1 stycznia urodziny i 14 latek ;* |
Gypsy - Mam to samo co ty albo gorzej... Pomyślałem sobie że kiedyś bardzo dawno temu wysłałem SMS by wspomagać stronę tibia.pl jak ktoś jeszcze pamięta to wie o co chodzi i przyszło mi na myśl że teraz się powinni odwdzięczyć dając mi "Konsole Xbox 360 Arcade wraz z grą GTA 4 oraz PACC na 90 dni". No jak widać nie jest mi również dane... Zamuliło + Skontaktuj się z Administratorem... Po 2 min strona Dead^^ ;) Jeszcze kiedyś wyśle... Może! :p
|
Cytuj:
Już po świętach, więc życzę wszystkim Wesołego Nowego Roku 2009. Szkoda, że musiałbym wysyłać tyle smsów na XBoxa :S |
Jak dla mnie borowicz kit wciska :] wyslal z 20 smsów i pisze tak zeby nikt nie wysyłał więcej. Ja wyslalem duzą ilość może coś wygram :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:41. |