Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vasudanin
(Post 2385576)
Cipki się pomyliły! Teraz jest dużo mniejszy loot.
|
jak sie mozna pomylic? to tak jakby przypadkiem dali 10^8 exp za jakiegos potworka, a gdy ludzie powbijaliby 1k lvle to pozniej by to zmienili (ale ten exp, ktory ludzie zdazyli wbic zostalby)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragostino
(Post 2385648)
Ale zrozumcie , przez 10 lat ludzie mieli tylko po kilka tych itemków , czy nie czas na zmiane i zrobienie nowych "rare"? ...
|
ta, i ktory kolekcjoner rare itemow bedzie chcial posiadac te "nowe rare" majac swiadomosc, ze za kolejnych kilka updatow stana sie one gowno warte, a w ich miejsce pojawia sie jeszcze nowsze rare itemy, ktore takze kiedys stana sie bezwartosciowe
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark_Exhado
(Post 2385666)
OMG,teraz będa tematy typu : ,,ej pomusz bo onj majom se golden butki aja ih nie mam ide do clipsaftu!!1eoenneoen"" ,,daj golden buts plx" ?
Nie użalajcie sie,a jak wam sie nie podoba to nie grajcie,proste?
|
przeczytales caly temat czy tylko pierwszy post? przeczytaj sobie co napisalem wczesniej, bo jak narazie nie wnosisz nic do tematu tylko pieprzysz glupoty
i naucz sie poprawnie stawiac znaki interpunkcyjne ;\
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aphino
(Post 2385681)
Szczerze to ja tak sadzę że, H lvl'e lootną kilka na server RAR'ów i CipSoft znów zablokują te itemy.
Chodzi mi oto że Cip chce żeby na każdym servie był jakiś RARE(to tylko moje przemyślenia)
|
w sumie to nie byloby takie glupie, dzieki temu wyrownalaby sie ilosc rare na serverach, tzn nie byloby tak jak wczesniej, ze mozna je spotkac jedynie na antice, novej czy premii, ale i tak uwazam, ze mozna bylo znalezc lepszy sposob na wprowadzenie tych itemow do gry, a poza tym nie sadze, zeby cipsoft spowrotem je zablokowal tak jak napisales
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avidek
(Post 2385718)
@topic
A po co maja wogole robic itemy, ktore beda nie do zdobycia? Skoro pojawiaja sie jakies nowe grafiki itemow, to predzej czy pozniej beda dostepne (z loota/questu lub jako nagroda np, za ktorystam PACC).
|
lol, nastepny ktory nie czyta calego tematu
gdybym przeczytal tylko twojego posta to pomyslabym, ze temat jest o np. golden bow, a nie o great axe czy golden bootsach
Cytuj:
A tak wogole, to golden boots, great shield i great axe to dalej rary bo to, ze leca z bossa nie oznacza, ze za niedlugo bedzie ich niewiadomo ile.
|
tak, dzisjaj jeszcze sa rzadkie, jutro tez beda i pojutrze takze, ale co bedzie za 3 miesiace? za pol roku? za 2 lata? beda zwyklymi itemami, takimi jak teraz mpa, softy, itd
zreszta apropo softow, kto jeszcze pamieta czym byly kilka lat temu, a czym sa teraz?