![]() |
gra jest super, dzięki niej już nie gram w tibie (całe szczęście...)
link do prywatnego serwa (moim zdaniem najlepszego) cały dla polaków http://sunsite.pl/MUONLINE/ |
łola boga toz to jeden z najleprzych serveró gralem na nim jak jeszcze raczkował i mam po nim najprzyjemniejsze wspomnienia. Ehh to byly czasy jak gralem z korganem shardim odim wawrem ehh wspomnienia
|
MU to szajs >.>
|
nudna gra mam 62 Elfke i się nudze :/
|
Ta gra to lipa jednym, właściwie czterema słowami ;)
|
Piękna gra. Oryginalna ( w pewnym procencie), dobrze zbudowana graficznie i technicznie. Jedyną wadą jest to , że czasem nie ma gdzie expić :/, ale to wcale nie niszczy piękna gry.
|
widze ze ciagle powracacie do Mu :) fajna gierka niestety syzbko sie nudzi ja mam 59 dk i nie mam sil aby dobic 60 :D
Alanus Lutinum jak nie ma gdzie expic? ja tam zawsze cos znajde moja gra zakończyła sie w momencie jak poraz kolejny chyba 5 raz w dungeocie spotkałem ziomka a wsumie to jego program co sobie spokojnie rozwalał duchy stwierdziłem ze to nie ma sensu :/ przez pewien czas sam szukałem na necie jakis program do cheatowania :D ale niestety wszystko bylo zarazone jakims wirusem |
Grafika w grze czasem ładnie wygląda, jest troche "profesji" do wybrania i moim zdaniem to wszystko; gra szybko się nudzi (przynajmniej mi) ;d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:19. |