![]() |
Pan wyżej dał już odpowiedź i sądzę że nie ma sensu już dyskutowac na ten temat
|
Nie da się zatrzymać botów, najwyżej można zmniejszyć ich ilość. Systemy zapobiegające botom wymyślili ludzie, i ludzie mogą je złamać.
|
Cytuj:
|
Po prostu go w trapa wepchajcie, a i loot bedzie. :Z
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A trapa nie tak łatwo zmajstrować... |
Śmieszy mnie wypowiadanie kogoś kto używa bota w tym temacie...
|
Cytuj:
|
Ja bym wprowadzil wiecej GM-ów zeby pilnowali serwa i zeby GM-owie szybciej reagowali na raporty :P
Ostatnio zlapalem bootera o nicku Botuj jak ja :P napisalem raporta i nic :( |
@ up
Racja :) @topic Popatrzcie co się dzieje z tą Tibią ... Character Information Name: Kurtyzana Former Names: Botuj jak Ja Sex: male Profession: None Level: 19 World: Askara Residence: Rookgaard TERAZ UWAGA..... Account Information Banished: until Jan 21 2009, 11:14:15 CET because of invalid name format OMG! Koleś ładuje na bocie i dostaje name-locka.... Gz 4 CipSoft. |
GameGuard to syf
on jest w Cabalu i w Mu online a w cabalu same boty natomiast w mu Cziterzy zlamac GG jest latwo |
W 2009 roku cipsoft ma w planie zwalczyc boterow, jak?. Nie wiemy
Mimo to uwazam ze to strata czasu, zmienic kod programu zeby byl nie wykrywalny to nie dlugi moment, sam uzywam bota i do konca bede. Pozdrawiam ; ) |
Gral ktos w et na modzie etpro z punkbusterem? Ban na etguid - nie pograsz NIGDY wiecej z jakakolwiek czescia z tego komputera.
Dziala to na tej zasadzie, ze do komputera przy wlaczeniu gry zostaje przypisany ~40 znakowy kod. Zlapany na bocie gracz dostaje bana na guida, i nawet jak zmieni wszystko a zostawi np. ram to ban sie odnawia. |
ograniczenie levelowe do 150 5 lat temu.
|
Cytuj:
|
up
pisal o tym w jakims tam artykule, ze na 2009 rok ich priorytetem bedzie walka z botterami =) |
Powinni usunąć z klienta funkcje map-click oraz follow monsters. Boty bylyby o wiele trudniejsze do napisania ;P
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jeżeli cipsoft chce wyeliminować 100% botterów, no to już wiemy, że w 2009 będzie koniec Tibii, hrhr.
Ale poważnie. Znając życie wprowadzą coś a'la te mega potwory, czy inny idiotyczny pomysł. Gdyby wprowadzili GG przeciwko dziś znanym botom to byśmy się ich pozbyli... na max 2 miesiące, zapewne znacznie mniej. Moja propozycja? Nie da się nic zrobić aby zniknęli na zawsze. Jak zablokują 1 sposób, to programiści zaraz znajdą nowy. Gdyby zatrudnili płatnych GMów, około 100, może by się trochę poprawiło, cała reszta zmian za przeproszeniem gów** da. @up Wystarczy wejść na BFa. Tam też działa punkbuster. Jak kogoś wywali to i tak za chwilę wraca. Już nawet G.guard lepszy... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:20. |