![]() |
Cytuj:
|
pff wiedzialem ze tak bedzie
|
Całkiem zabawnie to wygląda: "Żegnaj, ale w sumie kto ty?"
|
Trochę za szybko
Według mnie, TibiaSpy została otwarta zbyt szybko. Po włączeniu strony, bardzo fajne wrażenie, ale po sprawdzeniu kilku działów zacząłem dostrzegać masę błędów. Po pierwsze bardzo kiepskie tłumaczenie. Dużo słów jest w języku angielskim. Działy, jak np. dotyczące Broni są w ogóle nie dopracowane. Po kliknięciu na którąś z broni wyświetlają się porozrzucane słowa. Wiem, że strona dopiero powstała, ale po co otwierać ją z tyloma błędami?!
Na razie na pewno nie będę z niej korzystał, ale będę ją odwiedzał co jakiś czas, aby sprawdzić, czy błędy są już naprawione. |
Kojarzę ów byłego.. administratora.
Powodzenia MatKusie :) |
Choć nie znam Cię w ogóle bo jestem nowym moderatorem to dziękuję za przyczynienie się do rozwoju Tibia.pl i życzę powodzenia w prowadzeniu TibiaSpy.
Trzymaj się! |
W koncu, nie lubie tajemnic :p
|
Cytuj:
Cytuj:
|
f**k , ide się pociąć łyżeczką ;(
Szkoda że odchodzisz ;( |
do widzenia i niech prowadzi Cię świetlista idea - "no ban, no fun"
..miało byc podniośle ;p powodzenia w tworzeniu własnego projektu, oglądałem i jest naprawdę parę fajnych innowacji, ;) |
no to powodzenia na nowej drodze życia ;)
|
no papa 121445
|
Niech moc będzie z tobą.
powodzenia w prowadzeniu swojej stronki. |
Zegnaj MatKus.. Tyle pracy wlozyles w ten projekt... ale powodzenia w nastepnym.. mam nadzieje ze bedzie udany! Mam nadzieje ze bedziesz tu zagladal czesciej niz czasami :]
|
Trzymam kciuki dla twojej strony.
Good bye. |
|
Żegnaj, wyszła Ci bardzo fajna stronka z której dużo się dowiedziałem...
|
Cytuj:
Top: idz i nie wracaj ;o |
But nothing alse metter ; P.
Witamy na dobrej stronie życia ; ). |
Nic nie jest wieczne.
Żegnaj... Co do strony na razie mało rozbudowana, więc się nie wypowiadam... A tak btw. powodzenia w tworzeniu strony o grze, w którą się aktualnie nie gra... Ja mam już 1 update w tyle a ty pewnie już nie co więcej. Wiki to nie wszystko liczy się także praktyka... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:48. |