![]() |
Kup se....
Kup sobie croun seta bo moim zdaniem arm jest ważniejszy niż prędkość(arm mi wiele razy uratował tył :P B)
|
Moim zdaniem
Na pytanie kazia odpowiem bohy są zbędne byle kto cie zabije i 50k w plecy taka jest prawda ja bym wzioł c seta ponieważ jeżeli jusz ktoś cie zabije to wypadnie ci w najgorszym wypadku 1 przedmiot, c set bardziej sie przyda a bohy z czasem stanieją :D i w tedy kupisz lub zrobisz banshee quest jak ja :D:D.Lolek a ty jakie masz skille ?? bo z gs to mass hunt na guardy powinieneś bić bić i jeszcze raz bić guardy dobry exp i staff :D
|
argument na korzysc cseta ze po smierci mozesz mniej stracic jest bezsensowny... owszem jak ci wypadna bohy tracisz 2 razy wiecej kasy niz jakby wylecialy ci c-arm lub c-legsy ale szansa ze wypadna akurat bohy jest tez dwa razy mniejsza niz to ze wypadnie c-arm lub c-legsy... czyli wychodzi praktycznie na to samo.
a co do pytania, co lepiej wybrac, to ja polecam bohy.. po pierwsze ich efekt bedziesz odczuwal zawsze (zawsze bedziesz mial wiekszego speeda, oczywiscie jak je nosisz) natomiast efekty lepszgo arma bedziesz odczuwal sporadycznie - tylko kiedy ktos cie trafi co w przypadku palka zdarza sie dosc zadko. po drugie c-set bedzie nie wiele wiecej zmniejszal hita niz armor i legsy ktore masz teraz - ok 5 dmga mniej (o ile dobrze pamietam wartosci arm. c-seta).. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:22. |