![]() |
@up
to po co wchodzisz na fora tibii? -.- |
Dopisz minusy :
-Trudno się luruje , łatwo nie jest i by sobie newbie nie poradził! -Ktoś ci ubije rota i lurnie ci slima i padasz |
Super poradnik rob wiecej jak beda takie jak te no to... :) szkoda tylko ze jeden potworek cie moze bic :/
|
Lepsze miejsce
Można także tutaj:) :
http://img300.imageshack.us/img300/6021/im001000zn3.jpg http://img300.imageshack.us/img300/i...pg/1/w2048.png Oczywiście trzeba lurnąć 2slimy ale z 1 też można. |
@up
ale zajebisty screen |
Można jeszcze do tego pokoju zamiast slima zlurować ghola ja na 8 lvl tak robiłem
|
@up
Uczymy się czytać? Zapraszam do 1 strony tematu i zachęcam dokładnego przeczytania wszystkich postów. @2up Orly? @4up Ahahhaha xD @6up Wykasuj ten poradnik z quota bo zamuliłeś strasznie -.- Pozdrawiam, Jesion. |
Poradnik fajny nigdy nie lubiłem AB i nie wiedziałem ,że można zamknąć slima :)
|
Starannie wykonany poradnik, przejrzysty i czytelny. Pomysł z tym slimem świetny, dla paladina idealne miejsce, szkoda że jest takich mało.
Uznania dla Jesiona za kawał dobrej roboty. |
Cytuj:
|
@up
No, nie powiedziałbym, od kiedy to napisałem przyszły trenić w ten sposób 3 osoby na moim świecie, w momencie gdy i ja treniłem. |
Mam mały problem, widziałem że napisałeś (to do twórcy poradnika) o tym, iż slim przy drzwiach nie może być atakowany. Ustawiałem sobie w tamtym miejscu mamę slima, ale ona przechodzi niżej gdy zabiję jednego slima. Jest jakiś sposób żeby ona tam nie chodziła, a jednocześnie respiły się tam 2 slimy dzieci?
|
Dzieki przydalo sie.
Go go 70 dist :) #up wpusc tam jeszce jednego slima albo jakies parcele. |
:)
Bardzo przydatny poradnik. Dzięki .:)
|
A ja mam Ci zazłe ten poradnik :P :)) pokazałeść szerokiej ilości osób jak sie tam dobrze treni, a tak to przynajmniej mi nikt do skilla 75+ nie przeszkodził :P co teraz stanie sie nagminne :P
|
@topic
Ludzie no komentujcie, co myślicie? :S /Jesion. |
no spoko spoko, tylko mogles nie sprzedawac tej miejscowki a raczej za friii dawac ;ppp
elegancko ;x |
sposob do bani bije cie tylko 1 potwor, nieefektywny trening na shielding
5/10 na low lvlu lepiej trapnac dwa ghule |
jak wam przeszkadza slaby shield to lurujemy slimy do domków po prawej i 2 nietoperze na shielding... (slimy tak jak kolo na górze ma na screenie, 1 bat na górze, 2 na dole)
8,5/10, skorzystałem i dobra metoda ale często tam bocą "przy okazji" boty z trolli :\ |
Dobry poradnik 9/10
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:35. |