![]() |
Cytuj:
|
Myśłisz że ze względu na jednego LP zrobią nowe potki ?8o
|
Vil zawsze mnie rozbawisz swoją rzeczową opinią w takich tematach :D
Żeby nie było offtopa: Jeśli LP expi tak jak ktoś kto ma tę samą profesję i powiedzmy 150lvl to ma takie samo waste(lub nie-waste) jak on, nie ma tutaj w ogóle co gadać, chociaż i tak głupie jest to iż muszę o tym wspominać. Wiadomym jest iż LP swoim lvlem wykroczył poza statystyczną średnią w Tibii bardzo bardzo znacznie. Taki ktoś zawsze będzie istniał jako jednostka nie pasująca do ogółu. Więc i poty ma niepasujące! |
Dobra zdobył 400lvl ale jakim kosztem. Prawie codziennie grał po 12+h, za co go podziwiam bo ja nie wytrzymuje dłużej niż 4h przed tibia :P. Ale czy on naprawdę nie ma nic lepszego do roboty niż grac w tibie? Nie lepiej pójść z kumplami na np. piwo lub gdzieś.
|
Cytuj:
|
Nie chce odchodzić od tematu, więc przejdę do konkretów. Wielkie gratulacje dla tego Pana. Wbił ten 400 lvl i myśle że będzie szedł do góry jak . . . ( nie wiem ). Osobiście myślę że Tibia traci swój urok. Jak grałem rok temu w listopadzie to aż mi stawał. Teraz jakoś mniej ;/ Może jest to wina tych Updat'ów, bądź coraz wyższych lvl'i. Trudno nie mamy na to żadnego wpływu. Jeszcze raz gratulacje i wesołych pogodnych świąt :)
|
Fajnie by było jakby mu teraz dali Delete za bota (lub za to, że nie kupi pacca). Hail Cipsoft!
Mu na Tibia.com chodziło o własne expowisko, większe niż Tibia i podpisane jego imieniem. W sumie nie zdziwiłbym się gdyby zrobili mu takie (oczywiście za kupionego pacca, przecież to Cipsoft! Tu nie ma nic za darmo!) Nieździwiłbym się też gdyby 70% ziem Tibi należało do Pacc, 26% do LP, a Facc'om zostawili by RookGaard (oczywiście tylko Facc Area, Pacc area należała by do tych co kiedykolwiek kupili pacc) Dodatkowo Facc nie mógłby bić potworków, sprzedawać rzeczy itp., natomiast Pacc mogli by bić wszystko i wszystkich (Gracze facc padają gdy pacc popatrzy się na niego). Albo wiem! Lvl'e za pieniądze (wysyłasz 5 Euro do siedziby Cipsoftu, a oni dają twojej postaci Awans o 2 lvl'e up). |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jakby.. LP chciałby się zapisać w historii Tibi do końca, to niech się teraz zrokuje ;)
Pozdrawiam, Duda1992 |
pier***ny brazyl jedzie na bocie niech spier**la X(X(X(X(X(X(X(
|
|
Cytuj:
Po pierwsze - zastanów się czym jest waste (o tym też było już pisane). Po drugie - napisałeś, że brakuje mu pieniędzy na expienie. Jak on ma takie pokłady hajsu zmarnować?! Mógłby mieć inną parę softów na każdy dzień w roku :/ Po trzecie - pierdolisz xD Po czwarte - wydaje mi się, że z botem jest on dosyć dobrze zaznajomiony i pojęcie 'cashmaker' nie jest mu obce. Więc nie pierdol, że nie ma kasy :P Po piąte - bo lubię wyliczać. Po szóste - 'na takim Lv nie da się nimi leczyć'. Niższe lvl daję sobie radę, a on ma nie dać? Phi. Po siódme - ehh pierdolisz. Po ósme - koniec mojej wypowiedzi, która zakończy się jednym, znanym już wszystkim słowem. Otóż - pierdolisz. |
Cytuj:
@Up I to rozumiem xD |
Cytuj:
Cashmaker? 3x więcej kasy zrobi na tych frostach z melee samego, z wyłączonym exori skryptem. Cytuj:
Mój main char miał podobne czasy gdy grałem , a moje bot chary jakieś 2-3x większe, więc rly, nic wielkiego, bo np. taki noulajf manualny azer nabo (aka doniczka) ma większe czasy, BEZ bota :< |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Fajnie że wbił tylko co dalej? Tibia nadal ma swój urok tylko trzeba go znaleźć. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co on to w święta wbijał?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:14. |