![]() |
|
Śmieszne, proste i fajne. Czyli właściwie to co najlepsze ; )
Aczkolwiek mało rozbudowane lokalizacje, co dałoby chociaż troszkę smaczku temu "paskowcowi". Do tego ostatni "odcinek" ci nie wyszedł. Nudnawy trochę. |
To mi się podoba : D.
Trzymaj tak dalej. Humor miodzio. Ale mam nadzieję że z niczego nie zżynasz |
Ahahaha xD Te 2 ostatnie są dobre xD Good gun!
|
Shivek wiesz co? nie karmić trolla mówisz, tak? no sorry ale zrobię na Ciebie wyjątek : ) Masz za duże mniemanie o Sobie, jesteś po prostu cham a chamów nie wolno wpuszczać na salony. Wcale nie chcę z Tobą wojny chcę tylko uświadomić Ci, że chcąc dobrze robisz źle i powinieneś się nad Sobą zastanowić.
@topic Oracle rozbawiła mnie :P Pozdrawiam, Duda1992 |
Oracle
Teleport pierwsza klasa , ale nie skorzystam z tych linii lotniczych :P
Good Job oby tak dalej :) |
Może temat nazwiemy "Shivek to ch*j i fake Tibia Life"??
*dodać se u ---------------------------------- Jeśli mają to być gify, to zwróć uwagę na animację objektów, tak jak ktoś już powiedział. Czasem o jeden pixel się okienko rusza, więc to też wada. Drugi odcinek taki se, ale ten z Oracle może być. Do terenów nie mogę się przyczepić, bo to Rijal Tibia. |
Fajne, proste i dosyć śmieszne :p
|
Fajne, proste i dosyć śmieszne :p
|
@up
Poco 2 takie same posty? @Shivek czemu nie to Twój pomysł. @Down Misiu na daty postów patrz :< |
Coś sprawia że ten fake mi się coraz bardziej podoba, ale używaj nowych graficzek czarów bo te wyglądają okropnie
@You_Ying Dubelneło się, czy tak specjalnie? @up Nie nazywaj mnie miso bo nim nie jestem ;< |
2 posty przez przypadek srry :p A jeden nieco później bo net wolno chodził i jak jedno wysłałem, to wysyłało, się, wysyłało i jeszcze raz wysyłało i nacisnąłem 2 raz i wysłało 2 razy w różnych godzinach :D
|
Z pasztetem mnie rozwlailo xd
Nie jest źle,dawaj dalej |
Super!!
Bardzo mi się ten fake'i podoba ale 1 część głupia
:faceoff: Rób je dalej ! :D :dance: 9/10 |
Wyjątkowo, coś zabawnego.
Miło że dałeś jako GIF, jest ten.. element zaskoczenia ;f. |
@Rase
Cytuj:
|
@up
Już nie płacz jak małą dzidzia.... @topic Takie głupie ze aż śmieszne... xd |
@up
Chyba to ty płaczesz. @topic Czekam na next part0rd |
pierwszy part głupi ale reszta rox fajne czekam na 4 part
|
zal mi ciebie
ten fake jest tak durny, ze zygam jak na niego patrze, lepiej idz z tata do kina, a nie twórz jakies hujowe fake, nie pzdro
-1/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:14. |