![]() |
Cytuj:
|
Why not ? Answer for person UP:
-Ja to sorcerer -Nie chodzę w K-secie -20 min. bocenia nie odpowiada mi za bardzo -.- |
To masz jeszcze latwiej? Fd ubijesz na 3 strzaly,czlowieku,to nie ten fd z otsow co bije 400+ :< max combo 100 -.-
Nie wypowiadaj sie jak uciekasz przed poison spiderem bo widac ze mama pacca kupila to sie expi na rotach(ale jak wyjdzie carion to wylaczasz kompa?) |
A można wiedzieć co to Scitimars ?, chyba Scimitar .
Idz na ghostland tam wiele ludzi expi , na pewno Scimitar będzie leał na ziemi ... A można wiedzieć do czego to jest potrzebne ? ( quest/addon) |
2UP>Panu już dziękujemy
UP> Jeden do arito's task quest, bo już dałem deathlist nomadów, a drug do nomad's land quest |
Cytuj:
Ile masz lat ? 8 ? Idz na ghostland tam fd sa poszukaj w dedach , pare ubij no hypa rze sjem boirz ghulu1!1 @edit podpis tez masz niczego sobie. Pisze sie sux a nie sox,i do tego cytujesz samego siebie,brawo. |
i przez takich noobow tibia.pl traci na wartosci. niegdys supported fansite i porzadne forum internetowe, teraz jest skupiskiem dzieciaków i calego tibijskiego noobostwa
nie idz na fd bo cie ma na hita z lapy |
Cytuj:
|
A ja myśałem, że tibia.pl traci na wartości przez takie dzieci jak wy ._. Jkież moje jest zdziwienie...
TOPIC> Dobra przestańcie się wyśmiewać ze mnie, że mam około 8 lat, teraz chodze spokojnie na FD tylko przestańcie tu pisać. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57. |