Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Handel (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=18)
-   -   [Galana] 2 scitimars (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=202215)

Dark_Exhado 06-01-2009 16:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez redloheb (Post 2412031)
Gdzie jest pz na "Poch" poza templ do którego chyba nawet nie dojdę ? Raz tam spotkałem na drodze tarantule ale ledwo uciekłem ._. nie dzienki. Ale na serio: Czy pokonam FD ? Moj char to mage of convince

ZAL,PRZED TARANTULA UCIEKAC UAHAUSASHUHAU EXPIŁEM NA NICH 12 NAJTEM 39 SWORDA Z KNIGHT SETEM -.- DZIECIAKU OGARNIJ SIE,ODROBIC TWOJ LVL TO JEST 20 MIN ROBOTY -,- IDZ NA FD jaki żal...

redloheb 06-01-2009 17:06

Why not ? Answer for person UP:

-Ja to sorcerer
-Nie chodzę w K-secie
-20 min. bocenia nie odpowiada mi za bardzo -.-

Dark_Exhado 06-01-2009 17:08

To masz jeszcze latwiej? Fd ubijesz na 3 strzaly,czlowieku,to nie ten fd z otsow co bije 400+ :< max combo 100 -.-
Nie wypowiadaj sie jak uciekasz przed poison spiderem bo widac ze mama pacca kupila to sie expi na rotach(ale jak wyjdzie carion to wylaczasz kompa?)

Kropkanadi 06-01-2009 17:16

A można wiedzieć co to Scitimars ?, chyba Scimitar .
Idz na ghostland tam wiele ludzi expi , na pewno Scimitar będzie leał na ziemi ...
A można wiedzieć do czego to jest potrzebne ? ( quest/addon)

redloheb 06-01-2009 17:23

2UP>Panu już dziękujemy
UP> Jeden do arito's task quest, bo już dałem deathlist nomadów, a drug do nomad's land quest

Dark_Exhado 06-01-2009 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez redloheb (Post 2412122)
2UP>Panu już dziękujemy
UP> Jeden do arito's task quest, bo już dałem deathlist nomadów, a drug do nomad's land quest

Odgadłem straszną prawde,fajny masz comment ,,ledwo uciekłem przed pk,uff,nie wiem cyz sie smiac czy plakac :'-( " idź płacz do łazienki.
Ile masz lat ? 8 ?
Idz na ghostland tam fd sa poszukaj w dedach , pare ubij
no hypa rze sjem boirz ghulu1!1
@edit
podpis tez masz niczego sobie. Pisze sie sux a nie sox,i do tego cytujesz samego siebie,brawo.

AdiZgOlekk 06-01-2009 18:01

i przez takich noobow tibia.pl traci na wartosci. niegdys supported fansite i porzadne forum internetowe, teraz jest skupiskiem dzieciaków i calego tibijskiego noobostwa
nie idz na fd bo cie ma na hita z lapy

Dark_Exhado 06-01-2009 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AdiZgOlekk (Post 2412206)
i przez takich noobow tibia.pl traci na wartosci. niegdys supported fansite i porzadne forum internetowe, teraz jest skupiskiem dzieciaków i calego tibijskiego noobostwa
nie idz na fd bo cie ma na hita z lapy

dokładnie,dopadnie go z swoimi evul 666 widłami. Nawet nie masz szans zobaczyc go na battle,wychodzisz z pz i padasz ( ma zasieg na cala tibie)

redloheb 06-01-2009 18:40

A ja myśałem, że tibia.pl traci na wartości przez takie dzieci jak wy ._. Jkież moje jest zdziwienie...
TOPIC> Dobra przestańcie się wyśmiewać ze mnie, że mam około 8 lat, teraz chodze spokojnie na FD tylko przestańcie tu pisać.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57.