![]() |
Lepiej Idz Na Dc ..
|
Cytuj:
@topic Nie dasz rady,waste i slaby exp,lepiej idź na dc -1 albo doskilluj 70 to będzie Ci sie przyjemnie grało ;x |
LOL ale macie problemy -.-
po kiego na te Guardy sie pchac ??? Nie lepiej isc z takim eq i skilami spokojnie na CYKLOPY ?? Wieksze respy a exp podobny a moze nawet lepszy bo szybciej padaja -.- Ja swego czasu dawno pierwszy raz w zyciu zaczolem expic na cyckach na skilach 52/49 szlo mi dosc dobrze waste nie bylo wiec lepiej myknij na cycki :) <<pozZzdroOo>> |
a co do skillowania...
gdzie mogę skillować ze skillami 50/48 tak do 60/60 zeby bylo szybko i malo ludu [ prosiłbym też , jesli nie znane miejsce to o mapki ;P ] |
Mam nadzieję że pobanuje wszystkich tych boterów i ich najcików, będzie więcej miejsca na serwach.
Nie dasz rady na tych guardach, ale dobrze ci będzie na Mount Sternum (całe, jak chcesz to możesz iść na dół na nieumarlaki), ew. DC. |
Cytuj:
|
Doskilluj Knightem do 70/70 - 75/75... Eq to jakis C-Set, ewentualnie masz wiecej kasy to juz jakis lepszy, z 3 BP potow w razie czego i masz taki zysk ze ja pierdziu... :D
Pozdro |
Cytuj:
Thais/Folda/Edron/Venore Pełno miejsc z rotami niedaleko tych miast/miejsc. |
hmmm w wolnym czasie siedź na forum tibia.pl i odpisuj fajna zabawa xD nie spostrzerzesz się kiedy ci wleci skillB)
|
Cytuj:
Ludzie,rozśmieszacie mnie,pier** głupoty o czymś o czym nie macie pojęcia lub wyczytaliście w bzdurnych poradnikach... Powiem ci krótko,nawet na skillach 80/80 na guardach nie będzie ci dobrze.. Ja w Dh,mms,dsm,g legi,bohy i justice seeker na labiryncie zarabiałem ledwo 2k/h Tak więc,polecam skille 85/85+Rar set i zarobek i exp piękny (mówię o labiryncie) |
Cytuj:
Topic: Polecam doskillować lub zmienić broń, bo cluby sa do d..y jak się nie ma Thunder Hammera. Ja biegałem na guardy na 40 lvlu ze skillami 70/70 i podobnym setem do ciebie. |
@wojo~~
Nie pisz o botach bo cie Tompior udupi |
look my comment ! kC TOMPIOR !
Kup sobie skrypt na blackD, (cala paczka) smiesznie nazwany How to get 100 lvl, with totally afk. XDD ja tego uzywalem i skonczylem na 93 lvl na 95%% bocie. Wiele skryptow sie nie przydaje, ale z paru naprawde duzo korzystalem. btw. knight jebie kalem i nadaje sie tylko na cashmakera ;] nie rob go nawet elo tompior warn me please pokaz swoja moc |
guardy nie dla Ciebie... idz na mintwalin lub cyce jak proponowali koledzy ale jest też boska miejscówka z mumiami crypt shamberami dsami itd. koło kazo polecam nie wiem jak pokazać dojście na tibian earth nie maB)
|
DSy kinem? Gościu, zobacz ile one biją, ja mam palem 55 shielding, podobne eq dość i jak czasem mnie z jakiegoś powodu DS dogoni to dostaje grubo ponad 100 + nawet, może knightem dostawałbyś mniej ale mimo wszystko to za dużo żeby na tym efektywnie expić ;)
|
ej co muwicie ze nie da rady, dasz stary durzo potkuw wes i lec sobie smialo, dasz rade bo jeztes:flaga_pl:
|
ze skilami 70/70 moszesz iść. Ale nie płacz jeśli będziesz musiał użyć paru(ewentualnie -nastu) hp/mp.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:29. |