![]() |
To niejest trudne majac takiego blokera...do 20 to mozna bocic tak jak ktos wyzej powiedzial na trollach na edron, potem mozna isc na cyce z blokerem tam na edron jak sie na behe idzie,po kilka brac i praktycznie 1k za kazdy lur..tomby na ank,z blokerem, gfb ava, no i behe xDD
|
Asy z gfb - 130k/h małe waste
Penis tomb za tp -2 = 120-200k/h z avalancze , czasem bez waste Frosty z sd - 200-400k/h etc.... Cytuj:
|
bez blokera
30lvl tomby facc pod cycami albo pacc:p kasa ładnie leci a jak chcesz trochę przyspieszyć to na facc jest resp 5 dragonów i możesz na nie schodzić ja tam zamierzam do 42 siedzieć mam waste z 4K na lvl jak masz kine to nie wiem bo tam kiny tak 45-60 siedzą ze mna:]:]:] |
nieźle ci płaci skoro tak mu pomagasz ... no ale biznes is biznes :D
Kod:
Pewien RP w 4 miechy wbił 200 lvl, jestem pewien że z odpowiednią ilością czasu,kasy i blokerem/blokerami sorcem/druidem idzie wbić 200 lvl w jakieś 2-3 miechy (sorc się bardziej do pg nadaje - e wave i ue) Podaj chociaż serwer :P tego rp |
jest to moj rl kolega i nic mi nie placi, a na hunty sie skladamy :) kazdy daje po polowie
|
@2 Up
Prosze bardzo xD Cytuj:
|
W końcu jakiś naprawdę ciekawy filmik na tym forum, już w czasie oglądania.
|
ladny filmik ;) wkoncu cos nowszego na forum ;)
ciekawi mnie ile poszlo mu manasow na takiego 2h hunta, jak podzieliliscie sie wydatkami i lootem? ;) bless |
Domyślam się że loot głównie na supplies ;> ? Ładnie to wyglądało :)
|
Super taki exp jak masz kogos kto za to zaplaci :D
|
:P jeszcze raz powtarzam on mi nie placi nic, na hunty sie skladamy i loot ktory jest z hunta, sprzedajemy + dodajemy kase i wydajemy na next hunty :)
http://img205.imageshack.us/img205/6695/ardi7behhe5.png |
A co ty z tego masz, ze on se expi, a ty jeszcze mu doplacasz za mfy?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak zwane PG.
|
Dec 31 2008, 12:56:47 CET Died at Level 60 by a wyrm
Dec 31 2008, 11:45:16 CET Died at Level 61 by a vampire xd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:20. |