![]() |
.>~
idz sie powieś;] jeżeli masz gadać takie pierdoły.
|
Ja pier!@$%ole padli to padli, wy to ku!@$rwa jestescie super najlepsi nosicie milion bp potionow wszystko ladnie nigdy niepadacie tak ? cioty pier!@$dolone
|
Uspokój się pajacyku mój drogi bo swoim za przeproszeniem 'pierdoleniem' nic nie zdziałasz, a co do tego to po prostu żal..
Ten knight mógł spokojnie zabić tego druida czy tam sorca . |
Cytuj:
|
inaczej sie oglada i wytyka bledy a inaczej by bylo gdyby to kazdy z was mialbyc na jego miejscu..
ja sam sadze ze tez bym padl :p panika, nerwy, trzesace sie rece ;D (i Ha wam w De) pewnie bym padl ale nie tak szybko i nie w taki sposob Malpa wiecej run nos przy sobie ;) |
jej gadacie ze więcej potów nie mam kasy an to gówno... a po za tym jeżeli bym uciekł dalej i filmik by był tylko dłuższy bo oni by sie redogneli tylko na majny i nara jak wam coś nie pasuje to już właśnie zaczynamy z nimi walczyć;;) pozdro zobaczycie se next filmiki
|
Cytuj:
jak naprawde nie masz kasy ( w co watpie ) to kup se na allegro ale sprzedaj eq i kup gorsze.. na next filmiku tez padniesz ? ( no w koncu nie masz kasy na poty ) |
Uspokójcie się, to jest nudne. Skoro siedział tam z kimś, to znaczy, że raczej expił z nim. Swoją drogą, niepotrzebnie się Z powrotem na te hydry wbiłeś :P
|
Po 1. Jak wiesz, że jesteś hunted czy co innego że mają po ciebie wpadać to po co expisz na zamknietych cave, do tego bedąc bez kasy i potów.
Po 2. Wiedząc all up, po co szedłeś expić na hydry na tym raz zarobisz raz nie. Lepiej mały zarobiłbyś tam ręcznie w 2-3 z 18k i masz na 3 bp potów i 160mf :) Po 3. Jakbym tam padł, to na waste combo, waste jedynie gdybym nie dał rady zabić któregoś z blokerów moim RP albo New EK. Po 4. Znoobiłeś a argumenty masz śmieszne :) |
Wow 2 bp potów gz
Najlepsze było jak małpa na końcu się trapnął tymi hydrami xD |
idiot~
eh a wy ciągle "znobiłeś" hehe może i tak ale chciał bym zobaczyć co wy byście zrobili;) a trapnełem się hydrami bo chciałem paść od nich a nie od arków... i tak bym padł wiec po co pierdolenie ze za mało potów tylko waste;< a i nie znacie mnie wiec mnie od nobow nie wyzywajcie-.-
|
Cytuj:
|
Ta... każdy z was by padł i tyle, nie mówcie jaki to noob, jaki nie.
To że wziął 2 bp potów nie świadczy wcale o tym że jest noobem tak swoją drogą... No i jeszcze coś... nie wiem jak to tam dokładnie jest bo oglądałem to wczoraj, ale po co miałby walić e-grana by nabawić się rsa (co by się przyczyniło do straty eq - śmierć noobcharów - mainchary)/bana? Pomyślcie zanim coś powiecie... /Jesion. |
@paru ludzi up :
Ta my byśmy padli a skąd wiesz jakie ja ( i inni wypowiadajacy sie w tym temacie ) mają pvp ? Ja uciekałem z większych opałów. Na początku, przy schodach jeden koleś bez czachy je blokowal a dookoła jego NIE było parceli/fire bomb mogles przesunac go nas ukos i zwiac.. a ty stales w miejscu i czekales na boskie zmilowanie.. |
...
gadanie bo nie grasz na tym servie i nie wiesz jakie są realia teraz zobaczcie sobie na (ten mnie zabił) Luos Magician (a ten jest z Arków) Tezexy... szkoda ze nie mam filmików bo zdanie byście trochę o nas zmienili...
pozdro |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:37. |