Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Serwer] Czy Psiak ma nowego ownera ? : D (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=202806)

Elders 03-01-2009 01:19

Handmaidena i Massacre mozna wykryac x-rayem -.- niby czemu na wiekszosci swiatach wlasnie itemow z tych bosow jest najwiecej? BOT ;D

PsiakoS 03-01-2009 03:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elders (Post 2406608)
Handmaidena i Massacre mozna wykryac x-rayem -.- niby czemu na wiekszosci swiatach wlasnie itemow z tych bosow jest najwiecej? BOT ;D

kolejny dowód na to że ludzie tutaj zgromadzeni nie mają zielonego pojęcia o czym tak naprawdę mówią :)

Jest najwięcej Roguf Maszkary ponieważ najłatwiej "było" ją skanować, dlatego Cipsoft trochę utrudnił jej kampienie, a
tak naprawdę x-rayem można podziwiać 4 Bosy na Poi w porywach 5 :>

K.Jay 03-01-2009 10:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez semilunaris (Post 2406510)
Pazerny to on może się okazał na poprzednich filmach. Naucz się komentować pojedyncze filmy. Poza tym, 'nie umiejętnego zachowania się w sytuacji gry ktoś potrzebuje pomocy' to dość biedny argument, kiedy chcesz komuś przywalić, taka nadinterpretacja.

Przerost formy nad treścią + idiotyczna 'wizytówka' [nie wiem, czy się orientujesz, ale ludzie widzą Twój nick na forum] + cytat Wieszoka, kiedy miał +- 14 lata czynią z Ciebie znacznie nędzniejszą osobę, niż tą, którą chciałbyś wykreować.

Po 1. A kto mówi że akurat komentowałem ten film? Naucz się czytać ze zrozumieniem. Albo po prostu wywnioskuj.
Po 2. Nie chciałem nikomu "przywalić", tylko skoro ktoś dla pixelka (czyt. loota) zostawia kumpli, to na pewno nie jest to dobre zachowanie.
Po 3. Twój też widzą. :confused:
Po 4. Co ma cytat Wieszoka do tego? :confused:

K.Jay

semilunaris 03-01-2009 13:50

To, że starasz się być fajny i gówno z tego wychodzi (:.

Erverse 03-01-2009 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2405453)
Tak, zazdroszczę bycia pazernym i nie umiejętnego zachowania się w sytuacji gry ktoś potrzebuje pomocy. Chcę być taki jak dorosnę.

K.Jay

Bardzo dobrze, że się podpisałeś.
Normalnie nie widać twojego nicku.

K.Jay 03-01-2009 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez semilunaris (Post 2407199)
To, że starasz się być fajny i gówno z tego wychodzi (:.

Wychodzi na to że to Ty chcesz być fajny, poprzez prowokowanie mnie. :D
@Erverse & semilunaris
Cytuj:

Nick (z ang. nickname – przezwisko, pseudonim) – po polsku ksywa, jednak termin ten często używany jest w polskojęzycznych programach do określenia pseudonimu/loginu/identyfikatora itp.
To chyba logiczne że ludzie widzą mój nick na forum. A podpisywanie się pod postem, to tak samo jak z listem.

K.Jay

FAJNY_ZIOM 03-01-2009 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2407671)
Wychodzi na to że to Ty chcesz być fajny, poprzez prowokowanie mnie. :D
@Erverse & semilunaris

To chyba logiczne że ludzie widzą mój nick na forum. A podpisywanie się pod postem, to tak samo jak z listem.

K.Jay

nie sadzisz ze porownywanie for o tematyce tibijskiej do pisania listu jest przynajmniej smieszne?

Etoric.HAUHWUHAUHUHAUHWuh zart,tak na serio to jetem FAJNY_ZIOM AHUHWHUAUHUHW HIHIGIHEHEHEHEH

K.Jay 03-01-2009 17:48

Wy chyba naprawdę nie umiecie czytać ze zrozumieniem. "A podpisywanie się pod postem, to tak samo jak z listem." A czy ja wspomniałem o "tematyce tibijskiej"? Fakt, podpisuje się na tym forum (które jest o Tibii :confused:), ale czy to ma znaczenie?

K.Jay

Valariazz 03-01-2009 20:00

Strona tibicam TV ma jakies humory czy co do ch..?

Paralizze 03-01-2009 20:17

@up
No focha wyjebała na Ciebie ;xx

@topic
pierdoli mnie twój smutek :<<

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:44.