![]() |
No w sumie to ja też polecam blue robke na twoim lvlu.W sumie pomiędzy skillem 70 a 72 nie ma aż takiej wielkiej różnicy w hitach.Poza tym blue robe jest lekka.No i zgadzam się z tym, że powinieneś sprzedać paladin armora i kupić boszki. Na moim świecie cena paladin armora to 35-38k, bohy tak 35k a b robke możesz kupić nawet za 10k.Nie wiem czy masz pacc, ale jeśli masz, to boszki szczególnie przydadzą ci się na banucie na małpkach, trzeba za nimi nieźle ganiać xD.A tak w ogóle mym skromnym zdaniem eq paladina powinno wyglądać tak : (czas, kiedy stać nas na te rzeczy)-80 lvl --> crusader helmet,vampire shield,blue robe,blue legs,boh,p ammy czyli lekkie i wcale nie najgorsze :D (Dlaczego akurat do 80 lvl? Ano dlatego, że wtedy mamy już assasinki i paladin armor się przyda bardziej niż blue robe).A poza tym skillować shielding tak do 60 i potem już można olać (to często ratuje życie),wtedy ~60 shielding + takie eq będą stanowiły dobrą obronę ^^.Wiem, trochę się rozpisałem, no ale też mam palka na 30 lvlu i pewnie nie raz i nie dwa mieliśmy te same dylematy.
P.S. Eq masz niezłe jak na 35 palka Pozdrawiam wszystkich :D |
Cytuj:
@topic Ja bym ci radził pall arma bo te 2 dista robia roznice przyklad masz skille 78 i +2 to 80 a teraz obliczamy obrazenia: 25x8=200 no to walisz po 200 |
To tak zaczne
Jesli masz duzo kasy na np. poty to zostan z pall armor ale gdy masz malo kasy to radze ci kupic blue robe i tez est oplacalna ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:14. |