![]() |
Cytuj:
Ja osobiscie tez mam qumpla ktory zaczal skilowac i skonczyl dopiero przy 97/78 8o do tego pally armor i git w 2 tyg z 35 na 60 lvl :) Polecam !! Wcale nie jest tak ciezko nabic skilla 75-80 pallem :) Tyle samo zejdzie co 60 najtem :p |
na 2k kamieni to spokojnie wbije 75-80 dista[/quote]
Widac Chlopcze ze masz pojecie o skilowaniu n/c |
Cytuj:
Edit: Humm, jest taki problem, ze juz mialem chyba 50 skilla xd |
Re:
@up
Widocznie masz czity i kamienie wolniej się niszczą. @topic Gdy stosowałem jeszcze technikę treningu ( co aktualnie uważam za idiotyzm ) ze skilla 30 na 70 zeszło mi ~2200 small stonsów. Może ja coś źle robiłem? |
Cytuj:
Mógłbyś się nie ośmieszać ? @TOPIC Człowieku weź zajrzyj do poradnika jakiegokolwiek oO. Wszystko masz napisane odnośnie skilli/expienia. Opcja szukaj nie gryzie. |
Cytuj:
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHHAHAHHAAHA ekhmm anyway, @autor: rob cokolwiek Ci sie podoba, ja mam 65 RP ze skillami 86 i powiem Ci, że na prawde fajnie mi sie expi (pewnie kromka powie, ze masakra skille i powinienem miec conajmniej 120, mimo iz to jest ponad 500 godzin spedzonych przed monitorem - server pvp takze nie pobotuje), ale no jakis czas musialem stracic zeby te skille wbic... jesli masz czas na skillowanie, albo w danym momencie masz lagi na serwie no to skilluj, czemu nie, ale mozesz tez jechac na takich skillach i po prostu expic, tak czy siak gra ma sprawiac przyjemnosc ;-) |
wbij 50 lvl skilluj do 90 distance i kup pacca
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:55. |