![]() |
Cytuj:
|
Osobiście używam Britney Spears ale Cross-bow to się przydaje na mass expy raczej
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Używaj spearów bo jak dogoni Cie potwór masz mniejsze szanse na śmierć. |
Cytuj:
Jeszcze raz przeczytaj DOKŁADNIE mój poprzedni post, następnie wejdź do gry na swojego śmiesznego paladyna, i zacznij bić potworki na full attack'u - zobaczysz, że dmg będzie wyższy! Nie dziękuj ;* PS: a, sory, zapomniałem, że Ty expisz na trollach i nie widzisz różnicy, bo i tak zawsze zejdzie na hita <możesz się tym pochwalić, nie krępuj się>! Teraz wyjdź, zanim się bardziej ośmieszysz... |
Cytuj:
|
Szkoda gadać, n00bów na tym forum jest w cholerę a szczególnie jego młody brat
P.S bij spearami bo mniejszy wydatek, crossbowy na wyższym lvlu kiedy spear to za mało |
Moim zdaniem Speary!
|
Ogólnie rzecz biorąc exp'iąc solo pal zawsze bije z broni miotanej, jedynie na niższym poziomie idąc na hunta ze znajomymi bierze się cross bow i p-bolty gdy już osiągniesz 80 poziom (bo takie ograniczenie lvlowe maja assassin stary) posługujesz się już jedynie bronią miotaną. Wyskopoziomowi palladyni expia z xbow głównie jeśli maja mało funduszy ponieważ p-bolty wychodzą taniej niż assassin stars.
|
Ja bym ci radzil crossbow... ;D
|
Ja palkiem wale ze spike sworda, legolas tez niby był takim palladynem ale czasem napiepszał z luku. Tez nosze przy sobie speare, jakby mnie goniło stado dzikich komarów.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:17. |