![]() |
Genialne 8o
Rób dalej xD Precel rulez ;] |
Boże ale spammmm. Poco robicie jakaś akację o niekarmieniu trolla? A co teraz robicie? Hmm tak się zastanawiam czy by raport coś dał. Tylko o co? O spam, głupote lub prowokację?
Proszę wszystkich by zaprzestali spamowania/komentowania tego durnego fake. Jak tak się stanie ten wspaniały fake znajdzie się na 2 stronie zapomnienia ;< |
O nie!Tylko nie to PLXPLXLPXPLLPXLP
|
Masz pozwolenie od Michossa na użycie precelka?
Jeśli tak to marny fake, jeśli nie to marna prowokacja... |
@up
Marny fejk, marna prowokacja w/e... @Top. Nieźle, rób dalej, 1/100. |
Jeny, to jest zalosne... W tym momencie powinienem uzyc glupiego sformulowania a raczej tekstu co poniektorych forumowiczow, a mianowicie slynne rZAL.PL ktore niestety nie jest w moim stylu, ale moj caly komentarz dotyczacy twojej pracy mozesz tak odbierac...
Dno i tyle. Nie kontynuuj... |
Arashel, fajnego masz narkomana w avatarze.. : o
fake pierwsza klasa, rob dalej, ignoruj tych ktorzy zawsze chcieliby tylko cud, miód i orzeszki ;o Nie chcesz - nie wchodz, banalne... |
Cytuj:
|
Pelno bledow ortograficznych :) 2/5
|
Takie głupie, że aż śmieszne :D.
|
To powiedz mamie że jest głupia*. Po Twoim poście wnioskuję że Twój kot (ten o którego dbasz) jest głupi i ciągnie głową po podłodze oraz cierpi na jajostkręt. No ale o każde żywe zwierzątko trzeba dbać. Przecież każdy chce żyć. No dobra koniec wykładu. Proszę Cie gorąco zaprzestań tworzenia tego fake. Poćwicz, zrób parę fejków i wystaw je w "niedokończone fake" lub zostaw dla siebie. Ważne by trenować.
|
Chyba tylko tobie się nie podoba :<.Mój kotY się czują bardzo dobrze.Nie wiedzałem że upadniesz do tego poziomu żeby obrażać swoje mamy jak mój brat w 4 klasie :/
komentujcie :) @down Tibia nudna :/ |
Cytuj:
@Edit Cytuj:
|
supcio! wspaniałe!
666\666666 Świetne efekty! itd.. A tak serio, to ładna prowokacja. |
Cytuj:
@topic A mnie się podoba xD Tak głupie że aż śmieszne. |
Przesyłajcie na priv jakieś pomysły na odcinki bo już pomysłów nie mam :P
|
Mam genialny pomysł! Musisz zrobić odcinek o Kashku, który naciska żółty znaczek z wykrzyknikiem, aka "Report bad post". W tym samym odcinku umieść również historię o tym, jak czarna linia wbija się w nick LukaszekII, tym samym wbijając przed nim tabliczkę "Zbanowany".
|
Cytuj:
@topic Beznadzieja!!! gdy jest jakies tam zdjecie to natalia mowi ze znalazlem...tranzwensysta?i ziomek robi to na otsie heh |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:36. |