![]() |
No i znowu pytanie a mianowicie jak sie korzysta z poczty wiem ze trzeba kupic paczke na kartce wpisac imie i miasto ale prosilbym o dokladne informacje o przesylaniu paczek i listow
P.S. Uzbieralem juz na HMM:) i kupilem go teraz wszystko wymiatam:):) a to dzieki ratom na ktorych zarabialem zloto a co do rotow to nabawilem sie do nich fobi :( |
Cytuj:
|
Czyli na karteczce wpisujesz:
Imię postaci Miasto tu możesz sobie pisać co chcesz, choć 95% ludzi nawet nei zagląda do fiszki, by to przeczytać :P, bo zwykle tu nikt nic nie dopisuje Tą fiszkę wkładasz do paczki. Ważne, ze nie może to być np w plecaku, który jest w paczce, musi być "na wierzchu". A potem już wzucasz paczkę do skrzynki. Jeśli poprawnie zaadresowałeś, paczka padnie do środka i pojawi się komuś w depo. Jeśli źle zaadresowałeś, paczka zostanie na skrzynce. |
Dobra zadresowalem te pacze i teraz problem jak tak duza paczke z miescic w tak malej skrzynce(chodzi o to niebieskie), chce sie przeprowadzic do ab i te paczke chce wyslac samemu sobie :) i czy w ab jest skrzynka bo do venore tez chcialbym cos sobie przyslac:) i jesccze jedno w ab spotklem swietago Mikolaja :) ktory dal mi 10pomaranczy :P
|
Cytuj:
W kazdym miescie znajduje sie skrzynka pocztowa . W kazdym miescie mozna spotkac pamocnika mikolaja ktory da ci prezent. |
to powiedzcie mi jak wyslac te paczke i jak sie sprwadza przy trade z innymi graczmi zawartosc bp czy baga. prosze o szybka odpowiedz :)
|
Zawartość baga lub bp zawsze jest widoczna na trade i nic nie musisz robić, żeby ją zobaczyć. Jeśli zobaczysz sam bag lub bp, to znaczy, że jest pusty.
|
Prosze napiszcie jak sie wysyla parcel zadresowalem go ale nie wiem jak go wyslac. PROSZE O POMOC ;( ;(
|
Czary mary
mam 12 m lvl i nie wiem jakie zaklecia kupic moje jedyne defensywne zaklecie to HMM a wolalbym conajmniej dwa zaklecia tego typu mam 1500gp. Ja zastanawiam sie czy nie wybrac jednego z tych Fire Field, GFB czy FB powiedzcie ktore z nich kupic najlepiej chyba ze doradzacie inne.
|
Cytuj:
Dodam tylko jeszcze, że musi to być nowa paczka, nie już ostemplowana (ma być "Parcel" nie "stamped parcel"). A by ją kupić, podejdź do tej klientki na środku depo w venore, powiedz hi parcel yes bye Jak w życiu. Paczka/list też nie pójdą pocztą, jesli nakleisz znaczek z innego listu, już ostemplowany. |
parcela juz mam kupionego ale nie wiem jak go wzucic do skrzynki bo ani na parcelu nie ma use witch.. an i na miailboxe i to jest moj problem:( i ktore z czarow(wczesniejszy post)polecasz ?(
|
Cytuj:
HMM jest czarem ofensywnym, czyli atakujacym:) a co do tego jaki czar mozesz kupic - jak dla mnie najlepiej bedzie kupic ci GFB |
Myśle, że możesz kupić też FF (Fire Field-pole ognia). Ten czar też się przyda na polowania na lepsze potworki. Ja ostatnio podpaliłem valkyrie w osadzie amazonek (Amazons Camp), zszedłem po schodkach i tylko poczekałem aż umrze (niestety musiałem ją dobić HMMem ;)). Jak już ponabijasz lvl i mlvl koniecznie kup Ultimate Healing (Wielkie Leczenie) no i inne podobne... P.S. przyda Ci się też czar antidote w razie jakbyś zastał większą ilość trujących potworków...
|
Mam juz 13lvl i 14m lvl skille 18/20 i mam pytanie na gdzie moge znalezc skieltony(czy jakos tak) ale bez zadnych dodatkowych atrakcji typu ds. Chyba ze proponujecie chodzic na cos innego(jesli tak to gdzie to znalezc) i czy bradziej oplacza sie sprzedac plecak HMMow czy tez wykorzystac go w walce(cz jest mozliwosc ze zwroci sie w locie). dokupilem sobie pare czarow ale nawiazujac do posta powyzej lepiej kupic fire field czy fire bomb ktory czar bradziej sie oplaca na moj poziom?
|
idż na fibulę i tam expuj na rotach (są w ilościach hurtowych) a jak spotkasz ds to wiej i wal hmm (ja tak zabilem ds'a rryckiem na 14lvl)
|
Fibula to chyba wyspa(poprawcie mnie jesli sie myle ii podajcie lokalizacje) wiec gdzie zlapie na nia statek ile zaplace, o co trzeba spytac gostka zeby mnie przewiuzl i jak ma na imie. I odpowiedzcie jeszcze w sprwie Bp HMM(post wyzej) i ktory czar lepiej kupic(tez post wyzej)
P.S. do czego sluza widly i sierp ?( |
Cytuj:
Jesli chcesz isc na fibule nie musisz plynac statkiem, idziesz na poludnie od thais i tam znajdujesz przejscie pod ziemia. |
Z hmmami najlepiej chodzić na cyklopy (ja już od 10 lvla chodziłem), może ci się trafić halabarda (400 gp) i różne inne rzeczy, np. wolf tooth chain (ok. 100 gp wśród graczy). Jak dobrze pójdzie to wartość bp hmmów może się zwrócić, a nawet jeśli nie zwróci się w kasie, to zwróci się w expie :) A jak sobie kupisz fbombę, to będziesz mógł już chodzić na coś lepszego (nie wiem dokładnie, które potwory po updacie wchodzą z bomb, ale wiem, że zerk nie wychodzi).
|
re: Androj
Druid na 25 lvl z bardzo wysokim magic lvl jak polowalem na cyklopy z HMM to mi sie zadko loot zwrocil, a co dopiero on jak bedzie zadawal 1/2 tego co moj druid. Pozatym na 10 lvl druidem sie ciezko na cyklopy poluje bo sa szybsze od ciebie :) Tak kolo 15 lv jestes dosz szybki zeby komfortowo uciekac przed cyklopem. |
Polecam sprzedaz hmm - bardziej się opłaca dzisiaj za 900gp sprzedać BP HMM to jest bardzo łatwo a tyle w loocie to napewno jeszcze nie wyciągniesz. Kup sobe lepszy sprzęt będziesz lepiej, szybciej bił roty i więcej expa dostawał.
Co do 1 pytania to dodam ze amazonka jest potwrokiem, tak samo jak hunter, wild warrior i valkiria. I musze powiedzieć że jestem pod twoim wielkim wrażeniem - dawno nie widziałem człowieka który potrafił tak kulturalnie spytać o coś na forum. I szybko łapiesz o co chodzi w tibi to dobrze wróży na przyszłość. Acha i jak będziesz chciał coś dodać do posta którego juz napisałes to masz taki przycisk EDYTUJ POST i jak tam wejdziesz to będziesz mógł poprawić swoje wpisy. Dzięki czemu będzie lepszy pożądek na forum. 8) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:58. |