![]() |
Cytuj:
|
cip porownuje tibie do walki w rl. no i bardzo dobrze logiczne jest chyba ze :
1 chlop powiedzmy 180 wzrostu waga 80 kg umie sie srednio bic vs 5 chlopow 170 wzrostu 70 kg ktorzy tez jako tako umieja. no wiadomo ze jest 1 roztrzaskalby kazdego solo ale w grupie to oni majka wieksze szanse , bo jeden dostanie drugi sie na niego rzuci trzeci cos tam innego i przekopka |
Cytuj:
co ty pizdzisz w tibi powiedzmy taki 500 rp to kolo 2m 120kg a i tak nie zabije solo 100 ek 60kg,160cm |
Cytuj:
|
Paladyn jest teraz za mocny powinni go udupic
|
Ms jest teraz dużo za mocny , powinni go bardzo udupić.
|
Ek jest teraz najbardziej za mocny, powinni go maksymalnie udupić.
|
Ja mysle, ze powinni udupic wszystkich a zwlaszcza rookslajerow bo maja za lajtowo kiedy hunca na bocie jakies orki czy inny syf.
|
Już widzę temat po update 8.5:
"knajt jest za silny co to ma byc ja hce rzeby sie ekspilo tak jak palem lub drutem X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(" A po update 8.6: "sorc jest za silny co to ma byc ja hce rzeby ekspilo sie tak jak knajtem lub drutem X(X(X(X(X(X(X(X(X(" itd. itp. Balansacja profesji to jeden z najbardziej kontrowersyjnych tematów, a jakoś do nikogo nie chce to dotrzeć i kłótnie są nadal... |
dla mnie smiechem jest to ze sie robi w tydzien 60 lvl knigtem na bocie a potem wystarczy przez tydzien poustawiac bota na minosach i jest 500 k.... Rozumiem ułatwienia w grze ale nei takie cos... potem noob 140 lvl ma i kozak a nie wie co to Tibia -.-'
|
Cytuj:
|
@Up
O, Matulu! @topic Wg mnie postacie są teraz w miarę dobrze zbalansowane, chociaż przydałoby się kilka poprawek... Niby RP teraz taki dobry... ale spójrz na to - i tak i tak nikt nikogo 1vs1 nie rozwali, no chyba że na niskim lvlu, kiedy nie nosi się potionów... Tibia jest dlatego grą jedyną w swoim rodzaju (no i dlatego, że jest 2D a cieszy się dużą liczbą fanów... może dlatego, że łatwo na tym zarobić?... kto wie) |
Cytuj:
policz sobie ... |
czemu nie? 2h rook, 10-20 lvl - 12h~, 20-30 lvl z dobrym eq na efie - 10h, 30-40~ na efie 15h (z arcanami), 40~50 na efie z 30~40h , a pozniej juz nawet bota mozna na efie dragi+arcany+wszystko
ten czas moze ulec zmianie, zalezy od ludzi na serwie/expowisku (w tym wypadku w nocy/rano najlepszy czas) |
Cytuj:
|
Knight ma najlepiej na początku bo można sobie ustawic bota ale na większych lvl ma gorzej od innych Profesi bo nie może bic takich potworów jak Palladyn
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
knight może cale życie bocic , poza tym knajciki to milionerzy maja kasy jak lodu
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:50. |