![]() |
Cytuj:
Co to tematu... Przebywanie na tym forum robi swoje... dwie lub trzy osoby z rooka skojarzyły mnie z tym forum |
Cytuj:
@topic Wbij skilla 30 i padnij .... sława hail Skillor @edit Cytuj:
dowód? czy zazdrość? |
slobiś dzidziusia i bendziesz slafny :baby:
|
|
@topic
Cytuj:
Jeżeli chodzi o taką w grze, to teraz trudniej niż kiedyś... Dam pewną radę - wbij ten max 25 lvl i rozdawaj innym itemy, rób "sklepiki" - czasami twoja pomoc zostaje zapamiętana. Aha, musisz też wykazywać pewny poziom inteligencji przez co zostaniesz zbluzgany przez 50%, z którymi masz kontakt na Rookgaardzie. Cytuj:
Cytuj:
|
ch** w dupe wszystkim fejmerom,chcesz byc slawny to idz wybiegnij nago na dwor i lec do budynku tvnu.
|
W rl jestem troche znany bo jestem producentem muzyki z hs/hc ( ci co sluchaja wiedza co to jest )
dzięki za odpowiedzi, tak wogole to chcialbym zostać na chwile sławnym na rooku żeby nie wychwalać się itp. tylko żeby zobaczyć jak to jest. sam zresztą myśle po co być sławnym skoro najcześcięj to wku*wia ? |
Roket wróciłeś :D ...
Roket jest tylko jeden i nie da się go zastąpić... co do sławy to np... udowodnij lub obal jakąś meczącą teorie jak np. pan klocek |
@up
a co on udowodnij/obalil? @topic zrob cos czgo jeszcze nikt nie zrobil |
Wbij jako pierwszy na Isarze bez bota i sharowania 10 lvl
|
@2x up
Em, mino na górce z fista jako 1 zabił bodajże. @Rocket + Alu/Jego przydupas Naprawdę sądzicie, że wyławianie 1000 ryb dziennie 2-3x w tygodniu jest takie męczące i czasochłonne, że nie można tego zrobić bez bota? Oo @up O tak, to byłby wyczyn. Tylko, że jak byś wbił 1lvl więcej to i tak by stwierdzili, że tego się nie da dokonać. Temat założony mam nadzieję 4 fun. |
hahaha jak byc slawnym haha ale problem zal graj to bedziesz slawny z grania botuj bedziesz slawny z botowania
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Ameriov Da się, ale Ty mistrzu tego nie zrobiłeś |
Cytuj:
PS name na forum mi sie zrobilo czarne a przez dlugi czas bylo szare :o |
@up
Jak na dzisiejsze czasy to całkiem nieźle. Drakula: Pokaż dowód, że bociłem chociaż sekundę (...) A jak nie masz to się schowaj raz na zawsze, ok? @down No dobra, ale to można powiedzieć o każdym świecie tak jak o każdym rycerzu na non-pvp, a jakiś inny? Nie mogę znaleźć żadnego. Czyli jednak nie boce, co za szkoda ;/. @fito Tak, to był... "wyczyn", każdy mógł to zrobić zużywając kilka BP potionów za czasów jak były małe hity, ale nikt nie chciał wywalać kasy. |
Cytuj:
starczy mi forum na dzis chyba bo znowu bana dostane ;p lepiej bedzie jak sam poszukasz dowodow bo to twoje konto lolz |
@topic
tutaj chyba juz zostalo wszystko napisane. jka nie wiesz co masz zrobic by cie ktos zauwazyl to najlepij nie rob nic @manik rada zeby nie botowac od bottera. zal. a isara napewno posiada mase rookerow ktorzy nie bottowali czy sharowali. zreszta masz 119 lvl i co? bota wlaczyc potrafisz a cos poza tym? @amer zabicie minosa na gorce z fista < tom a byc wyczyn? byle 8 lvl by to zrobil jakby mu sie chcalo proponje zamknac temat. watrek wyczerpany |
fito46
wesolym wbilem 40+ lvl bez bota a na innym koncie mam 25+ lvl calkowicie czysto <3 |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:28. |