![]() |
Cytuj:
|
Ta, allegro rox.
W ogóle zostawcie ten temat, takie rozmowy to na priva albo gg. Założyłes taki temat żeby oni teraz między sob± gadali? Kto to w ogóle jest Lord Razel? Żeby to był 300+ lvl - zrozumiem, ale to jest osoba, której 95% forum nie zna. Cze. |
Czemu ten temat jeszcze istnieje?
Kółko wzajemnej adoracji się zebrało i boleje nad jakim¶ go¶ciem. No prosze was. |
Cytuj:
Nie znasz amery to się nie odzywaj. Ty grasz na serverze Harmonia.. zrozum, że na serverach pvp levele nie s± najważniejsze ... |
Cytuj:
Ale masz racje mysle ze powinnismy zakonczyc ten temat |
Cytuj:
|
Cytuj:
To, że nie znam Amery to nie znaczy, że nie mogę się odzywać. To forum publiczne wiesz? Takie rozmowy to na priv. |
Cytuj:
- Wbiłem paladynem skille 80/65 i za to że w 2 tyg z 15LVL na 60LVL się wbiłem Hunted ! Dlaczego ? Za szybkie expienie ! Nie mówię o Amerze ale o innym pvp . - Za dobry loot z WRL ? Zgadli¶cie ... Hunted ! Dlaczego ? My nie mamy takiego farta... Więc powiedz co to za ważne spr. ? Pisanie do ludzi którzy umiej± grać że maj± zapłacić 100K or Hunted ? Czy może zabawa pt: "Kto ma lepszego Pro" , "Kto pierwszy zacznie PK na exp pleace" , "Podenerwuje cie" itp. itd. ? |
Cytuj:
Moge wiedziec dlaczemu płaczesz? Wlasnie za takie rzeczy jak wyzej 'wymieniles' huncowalem nobkow, ale na amerze tak nie płakali... |
Cytuj:
I za to nie mam nic do Ciebie !!A nie tak jak niektorzy, ponieważ Cię rozumiem, TO JEST TYLKO GRA!! I nie placzcie jak ,macie hunta bo to nie jest smierc na realu;/ Mi Lord Razel zagrozil huntem.... troche obawy, koledz 100+ nie chca z nim wojny ale nie placze!!! bo to gra!!! |
Cytuj:
Poddaj ten nick, jestem pewien ze moge ci pomoc na amerze... :] PS Hunotwanie '4fun' bylo na porzadku dziennym, nie kojarze nicku twojego jeszcze. :/ |
Amera i PogromcaAmera po co sam ze sob± rozmawiasz?
Do zamknięcia |
Up. dokładnie to samo mi się zdaje :D
|
. do usunięcia
|
Fajnie się gada samemu ze sob±?
Rozumiem brak kolegów ale to już jest przesada. |
A po co wyzywać - i tak Ci nikt nie uwierzy.
|
'''Jeste¶ ,,lesbijka'' *PRZYKŁAD* !! No i ja i moi koledzy wiemy ze tak!!!! jak tam udowodnisz!! ojć nie da się:(hahahaha lesbijka'''''
Oczywisci to był taki przykład- nic do Ciebie nie mam i nie mam prawa Cie wyzywac, dlatego zastosowalem przyklad. W zasadzie rozumiem ze masz prawo tak mysleć, ale pomy¶l logicznie.... znasz mnie ze MASZ 100% PEWNOSCI!! nie! z kad mozesz wiedziec takie rzeczy. I moze powiedz jak mam Ci to udowodnic ze tak nie jest!!:)Bo jezeli jest taka mozliwosc to ja bardzi chetnie.... dziwi mnie jedna rzecz.... jak jedna osoba moze mowic ,, nikt Ci nie uwierzy'' BOGIEM JESTE¦ ZE MÓWISZ ZA WSZYSTKICH!, chyba nie! A ty wszystkimi nie jestes. |
Razel ssie tak jak reszta tego popierdolonego forum, a co do Przemala to masz hunta ,,za fri", happy? O twoim paymencie pogadamy jutro na amerce (z 30k naszykuj).8o
PS. Junior zamknij sie bo ci nie dam wiecej...X( PS 2. Bloodwin idz lepiej popekuj na swojego pro 50 knighta! na Harmoni ohh Yeah! ~Neox R. |
Omfg dzieci wypierdałac z tego forum ublowacie nad jakim¶ pejsem co został hakniety bo:
1)Sharował 2)bocił na fri bocie 3)chcial fri pacca plx 4)kupil na allegro postac i nie mial r-keya :( Akurat NIKOGO potworze NIKOGO jeszcze Ci przeliteruje N-I-K-O-G-O nie obchodzi jego hack poza nim i najblizsza rodzina wiec wyjazd z forum plakac na trzepak :< |
Pare postów wczesniej amera i pogromca amera napisali posty w odstępie dwóch minut. Zreszt±, prawie takie same nicki, ta sama data założenia konta.
Btw. już na drugiej stronie każdy się zgodził, że temat do zamknięcia. Więc po jak± cholerę to kontynuujecie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:25. |