![]() |
Cholera, wytłumaczy mi ktoś, jak oni około 3:30 zwyczajnie LATALI? Lecieli prawie że horyzontalnie, było widać kawałek drogi i samochody na niej. To ma chyba jakiś związek z prądami powietrznymi. ;ddd
|
Skoki dla zdesperowanych xD
Bałbym się, że wyrżnę w skały xDD |
Impossible...
Jakbym skoczył to chyba już bym po tym nie żył. Jaki hardcore xD 3:30 - jak ptaki ;p |
no co wy! Ja bym chciał tak polatać :)
Tylko, że najpierw trzeba zrobić kurs na spadochroniarza, zaliczyć ileśtam(nie pamiętam dokładnie liczby) skoków, a na koniec zrobić kurs na to co oni robią... oczywiście jeśli chce się to wykonywać legalnie. W każdym razie sporo czasu i pieniędzy trzeba wyłożyć tak czy siak. |
Hehe, to nie sport dla szaraczków. To dla ludzi którzy po trafiają uprawiać seks podczas skoku ze spadochronem; )
A jesli chodzi o pieniądze.. Które hobby, zwłaszcza ekstremalne nie jest kosztowne? @down Agreeeeeed |
Cytuj:
|
Misza - przyjrzyj się ich strojom ^^
Trochę to kosztowne, za każdym skokiem gubi się narty ;s |
Cytuj:
|
Co za pesymizm ;(:9:( (:" :(L :( 9: :( :((
A jeśli nabraliby odpowiedniej prędkości lecąc w dół, to przy odpowiednim odchyleniu "do tyłu" mogliby chwilę lecieć do góry, więc nie zawsze spadają! |
Hmm.. Powiem szczerze, że ciekawe głupoty gadasz : >
|
wieksza extrema to jezdzenie bez biletu w autobusie :D
|
Pewnie głupoty, ale gdyby odpowiednio zaprojektować i wykonać te stroje to na pewno udałoby się jakoś, chociaż przez chwilę podlecieć
|
@Up
Jakbyś złamał prawa fizyki to pewnie tak |
Nie bał bym się tak fruwać gdybym wiedział że spadnę na mięciutki materac :>
Jak dla mnie idealny sport :p ( ALE WASTE GUBIĄ NARTY1!!!1) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40. |