Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Lista noliferów z Arcanii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=203927)

meravi 15-01-2009 08:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Revisin (Post 2421814)
Witam!

Chciałbym przedstawić listę osób które wybrały Tibię. Gra ich tak pochłonęła że nie mają czasu na realne życie.

LUDZIE LECZCIE SIĘ I NIE DAJCIE WYGRAĆ NAŁOGOWI!!

jeszcze jedno "debil nie wie, ze jest debil"

wiekszosci mniej czasu zajmuje ustawienie bota niz Tobie napisane tego posta i wklejenie statystyk wiec zastanow sie na soba

czesc, czapka

Partyzant_Felix 15-01-2009 08:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez reasonTHC (Post 2422480)
TY jestes idiota pierdolonym, wystarczy kliknac Activate Cavebot i wy*******asz z domu, jak Ty jestes 100 lat za murzynami i dalej expisz recznie to CIebie powinnisly do lekarza wyslac pajacu jebany kacapie pieredolony. :)

nie gram tu ale az mnie scisnelo ;) ujebali Cie btw?

moj ostatni czas siegal okolo

250h

z czego przy kompie posiedzialem z 20h - za kazdym razie trzeba bota postawic ;d

zamknij mordę i przeczytaj inne posty TO JEST KURWA IRONIA

bemo 15-01-2009 08:19

wcale nie felixie, sprzeciw. wszyscy bronia ze boty nastawiaja itd ale to jest nie prawda, bo wiekszosc czasu to dp/ship i tka na zmiane z czego w miesiacu przesiedza z 30h wiec przestancie pierd********

Faytah 15-01-2009 13:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bemo (Post 2422491)
wcale nie felixie, sprzeciw. wszyscy bronia ze boty nastawiaja itd ale to jest nie prawda, bo wiekszosc czasu to dp/ship i tka na zmiane z czego w miesiacu przesiedza z 30h wiec przestancie pierd********

HAHAH Bemo wstal lewa noga =)

Koszyk 15-01-2009 13:21

Jestem no lifem :\

No lifa to ja wam pokaze... :D

Thornak 15-01-2009 13:29

Ten temat nie mam sensu, wyzywajscie sie na innym forum.

bemo 15-01-2009 17:32

wcale nie bobek, ba powiem ze prawa nawet, i to trzy fragi od rana sie nabilo byl fun :D

himato 18-01-2009 13:26

@ CLAPEK

Prosze zacznij choc troche w swoich emocjach "stygnac" bo napinanie sie niczego nie zmieni poza "peknieciem zylki", czego ani sobie, ani Tobie nie zycze. Ma sens "bluzgac" tak bardzo?!

Prosze pamietac takze o jezyku polskim i choc troszke go szanowac. Slowo "c.h.u.j" na taka prawidlowa pisownie. Wiec pisownia przez samo "h" jest bledna, nie wierzysz - spytaj swojej polonistki. Jak bedzie madra opowie o staro-cerkiewno-slowianskim i slowie "konar".

pozdrawiam

Colmar 18-01-2009 13:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez himato (Post 2426413)
@ CLAPEK

Prosze zacznij choc troche w swoich emocjach "stygnac" bo napinanie sie niczego nie zmieni poza "peknieciem zylki", czego ani sobie, ani Tobie nie zycze. Ma sens "bluzgac" tak bardzo?!

Prosze pamietac takze o jezyku polskim i choc troszke go szanowac. Slowo "c.h.u.j" na taka prawidlowa pisownie. Wiec pisownia przez samo "h" jest bledna, nie wierzysz - spytaj swojej polonistki. Jak bedzie madra opowie o staro-cerkiewno-slowianskim i slowie "konar".

pozdrawiam

Xibit to nie jest Clapek ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:52.