![]() |
KoXiS- ty masz taki iloraz inteligencji czy udajesz ? To co on napisał było specjalne :)
P.S za ile dostane ostrzeżenie ? |
Pierwszy film ktory mi sie spodobal od bardzo, bardzo dawna... a jesli chodzi o pvp to jeeeszcze dalej...
@down bo mi sie nie chce |
@offtop
a wlacha undead, czemu juz thornadem nie grasz ;d? |
Mogl uciekac na inne miejsce... nie bede mowil dokladnie jakie, ale jesli sie ktos orientuje to wie gdzie jest fajny balkon w tym miejscu. ; )
|
Cytuj:
zanim ice witche by go ubiły to by w tym czasie go xlog wyrzucił z gry a pasterz by fraga nie miał, a gdyby biegał po schodkach to by go ekipa dr ubiła. W tym przypadku miał jakieś szanse żeby nie paść. |
pomysl mial niezly, no ale, pech ;d
|
Nie mowcie nic o ekipie bo imargam na widoku pasterza ani razu na nikim nie uzyl exivy.
|
Cytuj:
pomysl to nie boli. @DOWN OWN3D! |
nie gralem na pvp od dlugiego czasu ale kurwa:
po 1,mogl ubic pasterza zamiast sie z nim pierdolic,problem zaden. po 2,mogl dac xloga na balkonie z manashieldem,nie padlby za chuj. |
Cytuj:
@up Pobiłeś wszelkie rekordy głupoty 8o (chyba ze to byla ironia) Ten koles 3 up tez dobry, myslisz, że 195 ek wpada na 265 żeby go zdjąć?? Dobry jesteś;] |
Cytuj:
Co do filku to spoko, ale przecież na -3 jest kilka fanych miejsc gdzie można by się "schować" |
m ring i m wale, i przypuszczam ze wtedy x log by wyszedl..
@kilka panow up Poprawiliscie mi humor waszymi glupotami. Dziekuje. ;]] |
Kurwa znowu ten pierdolony Włocławek we wszystki sie w*******a zabita dechami wioska
Ale jeszcze zajade chopakiiii ema pozycz 2zl |
Kris
Jesli Pasterz go jebnol z soulfire to chyba logiczne ze po niego ekipa wpada
poza tym IMAGRAM to boter |
Cytuj:
Biedak ;) |
Cytuj:
Cytuj:
pozdrawiam : ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
gdybys wiedzial kim jestem i jaki styl gry reprezentuje-wiedzialbys ze robisz z siebie posmiewisko ;) /K~ |
@ up
Proszę Cię, nie pisz już nic więcej. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:13. |