![]() |
knightem kup zdecydowanie demonke, jeśli kupisz bohy będziesz miał o 2 arma mniej, chyba że wolisz szybciej biegać niż dostawać mniej damage
|
Cytuj:
@TOPIC ja tam na palku (noobcharku) mam demonke bo jest lzejsza ale bohy tez ci sie przydadza a skoro piszesz ze "za niedlugo bede mial 35k" to kup se jeszcze jedno 35k na allegro.pl i se kup i to i to |
@up
sam się naucz pisać, musiałem 3 razy czytać twoje zdanie żeby coś z niego wyciągnąć :S w dodatku dowaliłeś z tym allegro.pl... <amen> @topic demonka |
Specjaliści od wszystkiego się znaleźli, bierz bohy - masz dobrą tarczę, na razie ten jeden punkt defa (defa! nie pierdzielcie że arma tylko pomyślcie) znaczy zdecydowanie mniej niż szybsze chodzenie. Bo z bohami szybciej się expi i ogólnie porusza, a łażenie po dużych terenach jest mniej nudne bo krótsze ;p
|
Ludzie, a w szczególności Sirlasmix... Jeśli kupi bohy zamiast demonki to będzie miał jeden punkt defa mniej (słabsza tarcza) i jeden punkt arma mnie (słabsze buty!). Ale i tak pozostaje przy opinii, że dużo lepiej jest kupić bohy.
|
Demonka jest dobra, ale na potwory co dają 500+ expa, np. na Wyverny bądź Dragony. A zauważywszy że autor tematu ma 30 lvl, można wywnioskować że nie będzie expił na w/w potworach. Vampirka w zupełności wystarczy jak na ten lvl. A z Bohami będzie szybciej obiegał respa, będzie mógł zaoszczędzić trochę czasu, gdy np. będzie chciał kupić jakiś item w innym mieście (np. z Venore do Thais). W sumie to kolega bije ze sworda, a na wyższym lvlu prawdopodobnie będzie używał dwuręcznej broni (GS bądź Avenger), a wtedy Demonka stanie się nie przydatna, a Bohy zawsze będą potrzebne.
K.Jay |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No czyli jeśli szybko expowisko oblatujesz, a potwory dają radę się w tym czasie normalnie respić to expisz szybciej nie ? ;d
|
Cytuj:
|
Kurwa nie wiesz co to Edycja?...-.-
#Topic To co w końcu wybrałeś?.... #Edit Data dołączenia: 27 12 2008 Lokacja: Bytom :P Wiek: 18 Mam pewne zastrzeżenia co do prawdziwego wieku "pana" SirLasmix'a |
Cytuj:
Kupiłbym demonkę, albo do zbierał do mms. 1arma dla knighta to dużo. |
@up
dobra ja juz sie pogubilem chyba zaczynam byxc no-life xD @2x up "Kurwa" to twoja stara @ topic no wlasnie to co w koncu wzioles?? |
ja bym wziol bohy, jezeli ktos cie zabija to uciekniesz chyba ze tesz ma bohy ;)
|
Też bym bohy wziął ; ) przydadzą ci się na pewno : )) szybszy exp i w razie pk ;
|
@up i 2x up
ON GRA NA NON-PVP! NIE MA TAM KU*WA PK’RÓW! @topic Temat już chyba do zamknięcia? Bye ;P PS. Gratuluje trafnego wyboru ;) |
@SirLasmix
Ty masz 18 lat? Ja bym sie na twoim miejscu powiesił. Teksty typu Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:57. |