Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mnichu
Golden bootsy ma na pewno jeden knight na Novej i 2 gosci na Antice !! bo dostali je od cipów za wykrycie jakis bugów w tibi ( dla tych co nie wiedza bug to bład a nie ten bug w tibi co sie dostaje za niego 18 expa -.-') I soft bots bede dostawac pewnie jakies osoby które wykryły jakis nowy bug !! 8o :D :( :] :p ;) :)
|
Omfg, z tego co mi wiadomo (a powiem Ci ze sa to sparwdzone wiadomosci, bo znam wszystko kolekjocenrow na Antice) na Antice ich poprostu nie ma ,są tylko i wyłącznie na Novie (a nie na Novej -.-' (offtop: nauczcie sie przypadków -.- )). Na Antice i owszem, są winged helmety (sam nosiłem, nic nie daje oprocz defa i krzywego wygladau w eq) z "Old Lighthouse Quest", są elfish want (ohoho....), sa ukochane hotsy (old demon loot plx ?), jest masa przeróżnych itemów, ale golden boots poprostu NIE MA. Sam nosiłem jedno z lepszych eq w grze (tj. e plate, c legi, rh, sov i dem shield), a trzymałem w lapach wszystko co jest dostepne oprocz Cyclopsmania sword (Alex skapiec:[)
i tych glupich bootkow. Tak wogole to byl topic o Castle shield nie goldenkach, ale nie moge patrzec na to jak ludzie nie znajacy sie na grze gadaja glupoty i wrzepiaja je w innych. Mowilem, castle shield, merc shield i rose shield byly darami ....
A Tobie powiem tyle:
..............\|||/
..............(0 o)
,---ooO---(_)-----------,
|.......Su!c!d3 Has.......|
|......Become Your......|
|.......Only Option.......|
'-----------------Ooo---'
............|__|__|
..............||...||
_____ooO_Ooo____
|