Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Inne] MS 213-220 Spectres, Phantasm, Grim Reapers! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204102)

Askaral 18-01-2009 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez czucz123 (Post 2426363)
@up & 3up
Czekam na Wasze filmiki.

A od kiedy to zeby skomentowac trzeba wrzucic cos od siebie?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kojotes (Post 2426495)
Umie grać, lol... chyba bota ustawić.

BOT = DIDN'T HAPPEN

Nic dodac nic ujac.

Ziomalek'boss 18-01-2009 20:03

Gościo chociaż expi na czymś ,,orginalnym'' a nie jakieś poi dl/frosty.
Ma bota to ma ja też mam i jakoś przykrości mi to nie sprawia... (np. boce swoim 120ek na edron d lair i w 1h mam do 15k na plus a często boce 20h dziennie czyli 20 x 15 = 300k dziennie - z czego mam kase żeby huncic swoim 139 ms na demcach z czego na np. 200k lootuje 2 g legs , mms , 3 gs [to tylko tak dla przykładu] i cały czas jestem na plus i mogę np. bawic się w poi dl z avalanche [niezły expik] i wychodzi na to że expie ,,za darmo'' + czasami robie PG + jak mam nadmiar sprzedaje gp za kase na allegro z czego mam na PACCa)

;]

czucz123 18-01-2009 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Askaral (Post 2427013)
A od kiedy to zeby skomentowac trzeba wrzucic cos od siebie?

Nic dodac nic ujac.

Ja nie powiedzialem, ze zeby skomentowac, trzeba dac swoj filmik. Chodzilo mi o ich wypowiedzi. Bys przeczytal uwazniej to bys zrozumial o co mi chodzi.

Elesar Inferno 19-01-2009 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kojotes (Post 2426495)
BUAHAHAHA

BUAHAHAHA

BUAHAHAHA

Ludzie marni, od kiedy bota nazywacie skillem i czemu mu go gratulujecie? Założę się że bez bota to by nawet do tych Phantasmów czy czego tam nie doszedł, nie mówiąc już o hunceniu...
Umie grać, lol... chyba bota ustawić.

BOT = DIDN'T HAPPEN

Pierdole to czy miał bota czy nie, filmik wyszedł mu całkiem fajnie i jakos nie widziałem aby jakiś sorc pokusił sie o expienie tam takowym sposobem. Z botem to takie proste? Czekam na twoj cam.

Nie pozdrawiam

Dregar 19-01-2009 22:36

O.o
jak bym mojemu staremu bota ustawił i kazał ciągle trzymać f1 (przy założeniu ze tak będzie jakieś exori ~) to sadzę, że jego filmik nie był by dużo gorszej klasy xd

Elesar Inferno 19-01-2009 23:43

Jak już podałes przykład twojego starego to śmiem twierdzic ze wypierdolił by sie na plecy przy odlurowywaniu rączek tyle ode mnie bjye

Kojotes 20-01-2009 20:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elesar Inferno (Post 2428251)
Pierdole to czy miał bota czy nie, filmik wyszedł mu całkiem fajnie i jakos nie widziałem aby jakiś sorc pokusił sie o expienie tam takowym sposobem. Z botem to takie proste? Czekam na twoj cam.

Nie pozdrawiam

Dlaczego to ja mam cokolwiek udowadniać? Niech autor filmu nagra taki spectre hunt jeszcze raz, tym razem bez bota. Jeśli bez tego w ogóle jest w stanie tam się dostać (fajny paralise remover).

Jeśli nie będzie w stanie tak huncić bez bota, to stwierdzenie bot = didn't happen nabiera prawdziwego sensu.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:03.