![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Gościo chociaż expi na czymś ,,orginalnym'' a nie jakieś poi dl/frosty.
Ma bota to ma ja też mam i jakoś przykrości mi to nie sprawia... (np. boce swoim 120ek na edron d lair i w 1h mam do 15k na plus a często boce 20h dziennie czyli 20 x 15 = 300k dziennie - z czego mam kase żeby huncic swoim 139 ms na demcach z czego na np. 200k lootuje 2 g legs , mms , 3 gs [to tylko tak dla przykładu] i cały czas jestem na plus i mogę np. bawic się w poi dl z avalanche [niezły expik] i wychodzi na to że expie ,,za darmo'' + czasami robie PG + jak mam nadmiar sprzedaje gp za kase na allegro z czego mam na PACCa) ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pierdole to czy miał bota czy nie, filmik wyszedł mu całkiem fajnie i jakos nie widziałem aby jakiś sorc pokusił sie o expienie tam takowym sposobem. Z botem to takie proste? Czekam na twoj cam. Nie pozdrawiam |
O.o
jak bym mojemu staremu bota ustawił i kazał ciągle trzymać f1 (przy założeniu ze tak będzie jakieś exori ~) to sadzę, że jego filmik nie był by dużo gorszej klasy xd |
Jak już podałes przykład twojego starego to śmiem twierdzic ze wypierdolił by sie na plecy przy odlurowywaniu rączek tyle ode mnie bjye
|
Cytuj:
Jeśli nie będzie w stanie tak huncić bez bota, to stwierdzenie bot = didn't happen nabiera prawdziwego sensu. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:03. |