![]() |
Nawet Kapitan Bomba zawsze pisal "glupi tepaku" poprawnie ;/
|
Cytuj:
|
Aew, Waka, a co ,myślisz że wszyscy Ci będą dupę lizać?
O ile się nie mylę to w Blackd mogę pingować, tylko po co? Jakoś mi to radochy nie sprawia. Myślałem że jesteś troszkę bardziej rozgarniętym chłopcem, a tu taki fail:confused: @Frag Jeżeli to nie jest frag, to czy można nazwać sfragowaniem kogoś kto padł od elfbota/blackd (mage bomby itd)? @edit Aew a jednak nie da się pingować, cóż, teraz mój fail:< |
14:58 Xnasion [246]: u know im botting here 10 hours each day
14:58 Xnasion [246]: so u cant have this as your hunting cave :P \o/ |
Cytuj:
|
Waka ma dysortografie... Dajcie sobie spokoj z tymi komenatrzami, Xnasion to kurwa i nalezalo mu sie. Nikogo to nie obchodzi, ze Wam to sie nie podoba, bo tak to jest, jak sie nie umie "spingowac". Pozdro dziewczynki =*
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a tak propo pingow to lepiej uwazajcie bo moderatorzy jak nie admini rozdaja ip i zeby nie bylo next "fraga"
|
I co z tego jak prawie wszyscy mają zmienne ip
|
@elocze7
To że Waka ma dysmózgowie dolne - firefox podkreśla błędy, więc cóż to za problem? Przylizać? Komu? Mage bomb - to był przykład, że trudno liczyć fraga z ob zrobionego za pomocą elf'a, jeżeli nie zalicza się pingowania, bo i tu i tu używa się nielegalnego oprogramowania, a jak już liczymy w jednym - liczmy w drugim. Poza tym, nie rób spamu, jest taka mała aczkolwiek przydatna funkcja edit, ale czego by można po tobie wymagać... lizodupie. Unga!<specjalnie 4you dziewczynko ;*!1!!1!1oneoneone!> @down Dzięki i nawzajem;* |
Zrobie tak jak mi sie to podoba. Podlizuj sie dalej, moze Waka Ci pozwoli zrobic scrina ze swoim lefelkiem =*
|
Cytuj:
|
Fragiem bym tego nie nazwal, ale dobrze ze niewielu ludzi umie pingowac i niewielu sie daje :P
do tych pogromcow botow up wasz waka tez posiada ng i widac to na jednym z jego filmikow |
Frag - zabicie. Myślę, że metoda nie gra roli. Ale są te lepsze, jak i gorsze.
@ot dot. dys-x. Kiedyś tego nie było. Po prostu czytało się książki, uczyło się że piszemy hełm, a nie chełm i było dobrze. Teraz w I klasie podstawówki dzieciaki mają już PC, leją na naukę i tłumaczą wszystkie dys-x brakiem zdolności. Praktyka czyni mistrza. _/ |
Moge zalatwic ping za 200k na swiecie Guardia.
|
Ja też mam, znacie skuteczność z tego tematu.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
o pingowaniu praktycznie kazdy poza elyta"" t.pl ma pojecie, paru ludzi+ip ofiary(np od moda z t.pl ktorzy z checia dadza za pare gp na nonpvp)=frag"" hehheheh heheh ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:57. |