Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ywemytus
(Post 2430002)
Ty fayter, tak sie nabijasz z clapka itp itd, a znasz go chociaz, ze tak pieprzysz farmazony? Imo, uwazam, ze ma bardziej poukladane w glowie od Ciebie, a to, ze robi jakas tam "beke" to co? Przeszkadza Ci? Wielki kozak teraz z Ciebie, 2-3miesiace do tylu to siedziales jak cipkeczka cichutko, a teraz co?
|
Primo,nigdy nie siedzialem cicho wiec nie zarzucaj mi takich idiotyzmow. Clapka nie znam,pierwszy kontakt z nim mialem w 2005 kiedy jako normalny koles poprosil mnie bym mu pokazal single spawn banshee.Wowczas uwazalem go po rozmowie za spoko kolesia itd. jednak w 2008 roku,siedze sobie na public vencie ze znajomym rozmawiamy,nagle wbija z 30 typa z Interregnum i jeden cisnie mi na rodzicow i cos inny przytakuje,po zwroceniu uwagi na nicki zobaczylem ze to Clapek,a przytakiwal chyba Ames. Wiecej opowiadac nie bede,bo jezeli rozmawiasz z kims na vencie pierwszy raz i odrazu cisniesz mu na starych to na serio jestes wowczas frajerem,ja bylem tymbardziej zdenerwowany jako ze to bylo krotko po smierci mojego ojca. Jest definytywnym przykladem jak tibia zmienia niektorych ludzi. Pozatym nie robie z siebie kozaka,nigdy nie robilem,nigdy nie wyzywalem nikogo <nie bedac wczesniej pocisnietym>, nigdy nie mowilem ze kogos skopie czy bede huncil,w przeciwienstwie do paru innych osob.Nastepnym razem jak mi cos glupiego zarzucisz,postaraj odszukac w sobie chociaz na tyle honoru by sie przedstawic,jestem hunted nie moge Ci nic zrobic a chce wiedziec do kogo kieruje slowa.
|