![]() |
Jezeli sprawia wam satysfakcje wbicie cyferki przy lvlu to gratulacje, spelniajcie sie dalej.
|
Ja nie botuje ale lubie boterów bo łatwo ich zabić i dużo kasy można dropnąć.
Graj ręcznie, po co botować ? Wolę sam grać wbić troche expa dziennie, mieć mały lvl ale mieć przyjemność z gry.. Tak tak wiem że jak wybotujecie duży lvl to możecie huncić lepsze mobki i mieć więcej funa.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja botuje to expienie to najnudniejsza rzecz w tej grze
|
To dziala tak. Ktos moze spedzic kilkadziesiat h przed kompem wby wbic marny 50 lvl a z koleji 2 woli te kilkadziesiat godzin pochodzic po miescie. I wtedy do akcji wkracza bot ;)
Meczace jest expienie caly czas na tym samym to jest poprostu monotonne i nudne. Ja tm nigdy botow nieuzywalam i niezamierzam. Ale niemile wspominam wbijanie 50 lvl :D no life ;P |
bo w tej grze lvl = fun, a nie expienie, dziwne ze jeszcze tego nie zauwazyles
|
Cytuj:
-"hej mała cho ze mną do łóżka", -"chyba zwariowałeś zboczku", -"a szkoda, mam 200 lev w tibii", -"oh bierz mnie tygrysie". |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Nie jestem jakimś wielkim zwolennikiem używania botów, bardziej jestem przeciwnikiem dzieci spamujących "DEDAC BOTERUW!!!!1111 TO SOM JE*ANE KU*WY I SMIECIE", które wiele chcą a gówno mogą. |
Boty akutalnie nie dla mnie.
Kiedyś w dawnej Tibii używałem TibiaAuto, ale to dawne czasy. Teraz od długiego czasu gram czystko bo szkoda mi chara. Expie tylko w weekendy piątek, sobota ze względu na mój mega szybki net. W tygodniu (mimo "złej pogody" ktora dla mnie jest dobra) ide z kumplami grać w noge, na miasto etc. etc. Wole sprzedac czas poza domem niż w świecie pikseli :D |
A ja mam czas na granie, i to dużo, ale i tak dużo czasu botuje ;) przyczyniają się do tego 3 czynniki:
- słaby net (dla bota, co to za problem?) - nie lubie wbijać knightem 50 lvl'a manualnie - skille, komu chce się wbijać 70/70 manualnie? (kiedyś byłem głupi to wbijałem ;p) pzdr. |
mi sie nie chce otwierac mobow i przesowac kase i itemki do bp xd lenia mam strasznego ...
|
Calkowicie zgadzam sie z postem CytrynowegoSorbeta. Teksty typu "boce bo wole sie spotkac z kolegami niz siedziec przy kompie" sa dla mnie naciagane jak cholera, bo jezeli ktos ma "fajne" zycie, kolegow, dziewczyne to ma gleboko w dupie swoj lvl w jakiejstam grze. Co ci da wybocony 200 lvl? Bedziesz dalej expil, tylko na innych mobach. Kase? Nie trzeba miec 18-stki zeby znalezc jakas dorywcza robote, zarobic wiecej niz na sprzedawaniu gp na allegro, poznac nowych ludzi i nauczyc sie paru rzeczy, ktore moga ci sie kiedys przydac. Dwusetny lvl w Tibii gowno ci da w RL, kontakty jak najbardziej.
Cytuj:
|
Z prostego powodu - ludzie mają rl life i pierdolą siedzieć kilka h na kompie, aby mieć jeden lvl więcej.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie rozumiem tego że cały czas piszesz że moby na których expisz na 50 lub 250 się wcale nie różnią... to tak jakby porównywac np. podniete jak ci brown POC z gohula poleci do radości gdy wylotowujesz mpa z 1 demca...Myśliż że co gościo zobaczy mpa i o no dobra , może byc... często jest tak że gościo przez pół godziny patrzy na te mpa i jest tak zadowolony że aż mu pała staje... A grac nie musisz cały czas , ludzie grają po to żeby się czymś zając ale wtedy jak mają czas , zaużmy ktoś padł i zostawia bota na noc lub na czas pobytu w szkole wraca i już ma wszystko odrobione.Lub np. ma 79 lvl jutro jest poi nie chce mu się nocy zarywac żeby wbic lvl i zdążyc to zostawia bota.A tak po za tym z twojego myślenia wynika że jak ktoś ma grac to już musi byc no-life... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:59. |