![]() |
u nas na swiecie taniocha (julerka)
na tradzie widzialem oferte ''sell 15 scarab coins 6k'' czyli wychodzi na to 1=400gp ale od kumpla kupuje za okolo 300gp za sztuke albo i taniej :) zbieram kamyczki :) |
Ja tez zbieram rozne blyskotki narazie mam :
27 white pearls 8 black pearls Napiszcie czy sa jakies questy na te scarab coinsy ?? i czy wypada z jakiegos potwora dla facc ?? Pozdro |
Cytuj:
Skupuje je paczkami po co najmniej 20 sztuk i nigdy mi sie nie zdazylo zaplacic wiecej niz 150gp/szt. |
U nas na thorii, wczoraj jakiś kolo sellował selował 100 scarabów za 30k... WYchodzi 300gp/1 coin... DOśc tanio, a przecież Thoria to nowy świat O_O
BTW... Czy, żeby coś wykopać trzeba kopać w najbliższych okolicach Ankh (pryz murach) czy można wyjść też troche dalej?? Wczoraj udało mi się wykopać 2 scaraby (potworki) ale zaraz przy murze, próbując kopać dalej od miasta nie znalalazłem nic ;/ |
ja mam tego 200 :P
|
Napewno cena zalerzy od świata i sprzedajacego mialem kiedys ponad 70 sc w domku dlamnie wartosc kolekcjoneska tyle ze ja nigdy niekupuje kamyków wole sam zdobyc
|
Watpie zeby byly warte wiecej niz 100gp za sztuke moj kumpel ma okolo 170 wiec bylby milonerem ;) ja mam takich 10 uzbieralem w 3 dni
|
Cytuj:
|
ja 50 takich uzbieralem przez 3 dni expienia na scarabach ;/ gram na samerze, chce ktos to kupic?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:58. |