Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Napaleni TURTORZY!!!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=20530)

Vea 22-12-2004 12:29

Bez sensu zakładać taki temat :/ co kogo obchodzi, że dostałeś name locka? Zasłużyłeś, dostałeś i nie ma co tego roztrząsać.

Hoxiu 22-12-2004 13:38

Garnekzupy, ja tam bym sie nie przyczepił do twojego nicku :P Czemu nie można mieć nazwy przedmiotów itp. , to zmusza nas jeszcze bardziej do głupich nicków w stylu : Wojtek Wymiatacz ( mój kolega :D ), głupia zasada ... no takie jest moje zdanie, i nie komentujcie tego co napisałem. Czemu akurat ty? Pewnie miałeś porachunki z jakimś głupim noobem ... Uncle Zilla !

Tasior 22-12-2004 15:03

Garnek wpisz sobie swoją xywke z rl. Raczej nikt sie nie przyczepi :P

panlol 22-12-2004 15:25

niech oni lepiej sie zajmą takimi nickami jak: Po*******acz ****i jest taki cość w Kazz na Harmoni albo Elf S****ysyn mi osobiście Garnekzupy nie przeszkadza -.-

Garnekzupy 22-12-2004 16:13

Juz sie dowiedzialem ze to bylo umyslnie ukartowane przez byc moze moich przyszlych kumpli z gildii:D Uwazali ze to glupi nick i w ten sposob musialem zmienic nazwe (moze to i dobrze) A co do Turtorow to przepraszam za wyciaganie pochobnych wnioskow.

A modkow prosze o zamkniecie tego tematu.

panlol 22-12-2004 20:32

no to fajnych będziesz miał kumpli....... skoro nasyłaja na ciebie Turorów i basz name locka na tydzień i w tibie nie możesz graćradze ci zmienic gildie bo niedługo naślą na ciebie GMa za to że np rozwaliłeś 1 krzesło -.-

jak masz to napisz na GG: 6638309

PS. TO JA Jutolobu :P :]

Żyłka 22-12-2004 20:56

Mi osobiście Garnekzupy się podoba. Ja nic nie mam do głupich nicków ale nie lubię chamskich nicków np. Pod****ialy s****ysyn albo coś w tym stylu.

Eleander 22-12-2004 22:20

re

sam chciałeś - po co taki nick wymyslasz myslisz że to fajnie miedzy potworami zobaczyć nick garnek zupy ?Taki klimatyczny masz nick zreszta byłeś wymieniany podczas dyskusji na forum o głupich nickach i o noobstwie polaków.Więc ktoś cie skojarzył i podkablował.

Szulo 22-12-2004 22:41

omg

n/c ma chlopak nick jaki mu sie podoba;p czesto nicki z rl sa zajete w tibi,lepsze ten od nicku np."knight of chesse" -.- nikogo nie obraza nickiem itp.wiec niech go sobie ma ;/ wy juz innych problemow nie macie:D?

S.P.M 22-12-2004 23:24

@re:Szulo
Tak, ale do cholery nie dociera do ciebie/was, że te nicki psują do cholery klimat Tibii? Ty tego nie czujesz? Może ty wogóle nie czujesz klimatu? a tak! Do tego jest potrzebna wyobraźnia, a wam/tobie/im tego brakuje! To może przestalibyście grać w Tibię? Nie psulibyście innym przynajmniej do h**a Wacława zabawy! A to, że akurat go podkablowali, a nie za*bali to powinien się cieszyć.
PS Sorry, że akurat na ciebie padło, ale na kogoś musiało.

Garnekzupy 23-12-2004 07:12

A CO DO TEGO NAME LOCKA TO DOSTALEM GO CHYBA WE WTOREK WIECZOREM, A JUZ W SRODE RANO MOGLEM GRAC NOWYM CHAREM.

PS. Lider tej gildi jest wlasnie turtorem :P

I JUZ PROSILEM O ZAMKNIECIE TEGO TEMATU!!!!

---Czarny--- 23-12-2004 21:14

@up

mejlun ma racje, tibia to nie jest komunikator (jak wielu podswiadomie uwaza) tylko RPG!!!!!! nazwy, miejsca, potworki to wszystko tworzy pewien klimat (unikalny). Wiec nie psujcie tego jakimis durnymi nazwami.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49.