Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Kiedy będzie nowy świat? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=205358)

Veinsplitter 09-02-2009 01:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze (Post 2457461)
Co racja to racja tylko ze w tych czasach z takimi mozliwosciami jakie tera ma kazda postac ( nie gracz tylko postac) walka o rary by istniala miesiac . Obecnie mysle ze pierwszy 100 lvl byl po ok. 3 tygodniach 200 ok 3 miesiacach napewno nie dluzej .

No na non-pvp to jest całkiem prawdopodobne chociaż troche przesadziles pierwszy 200-setny byl by okolo za rok no bo bez przesady wbijac 3 lvl-e na dzien poweicmy na 120++ bo 3 miesiace to 60 dni a liczac nawet 2 lvl dziennie to tylko 120 ;] mowmy powiecmy zeby tak bylo... na non-pvp ale na pvp to było by raczej troszeczke inaczej... pierwszy 200setny bylby po roku jakos a za poltora 2 lata powinni znow zrobic new serva prawda??...

Wsumie też tęsknie za tibia 7.4 7.6 ;] ale kiedyś było inaczej inni ludzie... a tu mamy porównanie jak jak jest teraz w tibi. Widzicie piszemy posta a tu ci wyskakoje jakiś 16 lvl-owy noob i mowi ( jak zajebiesz rodzicow to ci kupie serwer ). i czemu ma to służyc?? poprostu idioci ;/ i tacy teraz graja... nikt wsumie by nie nażekał na tibie jaka jest teraz... gdyby nie było takich idiotów..
Jedyne co mogli by poprawic to troche pvp... i zeby wrocily uhy ;] a co do pvp jak bylo by dalej uhanie reczne i pvp a nie sd-kowanie na battle ;/ w ludzi... ale to wszytsko po to żeby nie były używane boty... ehh ;/

Dhomar 09-02-2009 07:31

@up
Człowieku, wróć do szkoły, jak dla Ciebie 3 miesiące = 60 dni.

Veinsplitter 09-02-2009 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dhomar (Post 2457749)
@up
Człowieku, wróć do szkoły, jak dla Ciebie 3 miesiące = 60 dni.

Małpe se wsadz ;] a no lekko sie jeb*em przyznam ;] to i tak czy siak 91 lub 92 dni chyba ze luty... ;p

bombelek14 09-02-2009 20:54

Nie bedzie, poniewaz serwery pvp swieca pustkami. Jezeli jestes kolejnym zbulwersowanym graczem z non-pvp co nie moze pobocic na rotach w venore, bo biega tam 20 innych botów to nie graj w ta gre.

ALE DOJEBALEM!!111oneone
jestem fajny? :>

Veinsplitter 11-02-2009 04:35

nie takim graczem nie jestem... Gdyż używanie bota mnie nie kręci... a po drugie ja chce pvp serv a nie non pvp....

reasonTHC 11-02-2009 06:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veinsplitter (Post 2457685)
Widzicie piszemy posta a tu ci wyskakoje jakiś 16 lvl-owy noob i mowi

Ty masz tam jakis 60+ jeszcze na non pvp, wiec nie łudź (nie wiem czy dobrze napisałem xd) się - jestes zerem, nie mniejszym niz ten 16 lvl.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veinsplitter (Post 2457685)
bo 3 miesiace to 60 dni

HuahAHAAAHAHA You made my day XD!

bej

Frezko 12-02-2009 22:08

server pvp będzie świecił za jakiś czas pustkami

Arcan 13-02-2009 12:40

Co do tematu to wątpię, czy kiedykolwiek powstaną. Każdy nowy serwer to zmniejszenie miesięcznych zarobków Cipsoftu.

Berials 13-02-2009 19:09

Na jakiej podstawie tak Arcan sądzisz?

Explorer of Hell 02-03-2009 15:37

Wydaje mi sie, ze nowe serwery sa naprawde bardzo potrzebne. Na kazdym z obecnych serwerow jest ponad 300 setnych lvli. Gracz zaczynajacy gre na pvp nie ma szans na wybicie sie bez znajomosci. Moze i wbije ten wysoki lvl, ale itak nie bedzie sie liczyl. Gildie uczestniczace w wojnach panuja i nie sa zbyt chetni przyjmowac obcych do swojego grona... za to czesto widza w nich ofiare i tani zarobek. Ktos wbije sobie ten 150+lvl i itak bedzie placil lub bedzie wyrzucany przez 80~ lvlowych znajomych gildi panujacej. Grajac na danym swiecie od poczatku jego istnienia jest bardzo duza szansa na wybicie sie i bycie "kims".

Moze ktos zrobil by temat na tibi.com w dziale propozycji dotyczacy nowych swiatow? Nie posluguje sie angielskim w takim stopniu, zeby napisac cos takiego. Ostatnio Cipsoft zaczal reagowac na opinie i sugestie graczy, wiec czemu mial by odrzucic taka propozycje. Nie bede sie tu rozpisywal ilu graczy kupilo by pacc zeby szybko zaczac gre na nowych swiatach.
Moim zdaniem Cipsoft powinien w koncu wysluchac graczy (swoich klientow) i stworzyc kilka nowych serwerow. W koncu Tibia jest dla graczy - dla nas.

Erhion 02-03-2009 17:08

Co z tego, że jest iluś tam setnych leveli. Cipsoft nie zrobi z powodu nierówności w lvlach (i dyskryminacj) nowego świata. Boże tak debilnego pomysł dawno nie widziałem.

Medivh Shady 03-03-2009 17:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Explorer of Hell (Post 2483261)
Wydaje mi sie, ze nowe serwery sa naprawde bardzo potrzebne. Na kazdym z obecnych serwerow jest ponad 300 setnych lvli. Gracz zaczynajacy gre na pvp nie ma szans na wybicie sie bez znajomosci. Moze i wbije ten wysoki lvl, ale itak nie bedzie sie liczyl. Gildie uczestniczace w wojnach panuja i nie sa zbyt chetni przyjmowac obcych do swojego grona... za to czesto widza w nich ofiare i tani zarobek. Ktos wbije sobie ten 150+lvl i itak bedzie placil lub bedzie wyrzucany przez 80~ lvlowych znajomych gildi panujacej. Grajac na danym swiecie od poczatku jego istnienia jest bardzo duza szansa na wybicie sie i bycie "kims".

Moze ktos zrobil by temat na tibi.com w dziale propozycji dotyczacy nowych swiatow? Nie posluguje sie angielskim w takim stopniu, zeby napisac cos takiego. Ostatnio Cipsoft zaczal reagowac na opinie i sugestie graczy, wiec czemu mial by odrzucic taka propozycje. Nie bede sie tu rozpisywal ilu graczy kupilo by pacc zeby szybko zaczac gre na nowych swiatach.
Moim zdaniem Cipsoft powinien w koncu wysluchac graczy (swoich klientow) i stworzyc kilka nowych serwerow. W koncu Tibia jest dla graczy - dla nas.

Gowno prawda ;) jesli potrafisz rozmawiac z ludzmi to gwarantuje ci ze na kazdym swiecie cos osiagniesz i znajdziesz sobie znajomych nawet w panujacej gildi i nikt ci nie bedzie robil problemow , ale to trzeba chciec ;> , a jak to nie masz 2 opcje jesli jestes ogarnietym graczem mozesz probowac bic sie o wladze ;>

Askaral 03-03-2009 20:57

Mam najnowsze info z cipasoftu zeeee nowe swiaty beda juz..... jutrooooo!!!!!!1111

StagG 04-03-2009 00:58

@autor

Ty czekasz na nowy świat, a 3/4 mają status: empty x.X

kup se musk albo najlepiej OTS

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:57.