![]() |
Smerfekk jak ci sie nie podoba nie pisz poprostu! Ciekawe czy jak by twoje radio takie mialo 2 dni odrazu byl bys pro!?
|
Cytuj:
następnie - Ups aj dyd yt egen, rihanna, jakieś emowe zespoły, i super extra kóól grupy takie jak pussycat dolls, i inne rzeczy które kochają dziewczyny. No i ostatni- śmierć krew ból!! naszcze ci do gardla nastepnie wbije w ciebie gwozdzie <czyt behemoth, i inne siejace strach zespoly black/death metalowe.> Przydałoby się trochę metalu, ale nie za ostrego, w koncu na radiach nie puszcza się behemothów^^ electro by nie zaszkodziło np. chemical brothers, the prodigy. Albo np rammstein ;> Aaa no i już nie wspomnę, że Feel itp nie jest mile widziany xD |
ela ela juz usuwam;p a te trzy kanaly to dopiero za troche beda... a fell nigdy bym nie puscil;p
|
Cytuj:
Twoja stara. @down Do starszych haauahaua |
Nie wiesz ze sie dostarych nie czepia dzieciaku!!??
|
Cytuj:
3up. Ela ela nie jest w sumie takie złe, lecz słyszę to już 2-3 raz. Linkin park! jestem mile zaskoczony ;P |
Tylko nie wyjeżdzaj z metalem na główny kanał, plax! "Coś ciężkiego" - to kur*a idz na parking, tam stoją tiry, ciężarówki, może walec drogowy spotkasz... Jak ja kiedys usłyszałem Behemoth'a... ludzie, paranoja jakaś, to nie jest muzyka :( A jak łeb ryje.
|
Ja Behemotha słucham do spania. Wystarczy się wsłuchać I NAWET MELODIE ŚŁYCHAĆ.
|
Up.
hehe ja to zawsze mam problem ze znalezieniem rytmu w takich piosenkach. Wydaje mi się, że jedna taka piosenka jest połączeniem 5. :D |
Daje temu radiu max tydzień.
Czemu? Bo takie radia nie mają szans na istnienie, zwłaszcza radia bez pomysłu, upadają szybciej niż powstają. Nie macie żadnych szans na wybicie sie wiec dajcie sobie spokój. |
ZOBACZYMY :> Aha i zdecydowałem że gramy na głownym tylko techno!
|
Cytuj:
|
Techno? Myślałem, że muzykę macie puszczać...
|
Ta.. to ja rezygnuję ;]
|
A obrady sejmu na żywo????
|
Cytuj:
|
Nie mając żądnej idei i słomiany zapał to radio nie ma szans się wybić. Musisz spełniać oczekiwania słuchaczy. Newsy masz na hunted.pl, na Tibia.pl, muzykę na innych radiach w internecie. Brakuje ci pomysłu, dlatego tak jak inni sądzę, że radio już upadło ze względu na brak pomysłów.
Techno - tak techno jest złe, nie można, NIE MOŻNA tego puszczać bo to gówno jakich mało. Ivona - ciekawy pomysł, aczkolwiek wolałbym usłyszeć prawdziwy głos osoby z głośników. |
A speedcore zapuścicie ?
nie możecie w radiu puszczać tylko techa -.- wszystkiego po trochu, metal, rock, hip hopolo techno, rock, electro, metal, techno.... na zmiane. radia nie bede sluchal bo hardcoru albo indrustialu w nim napewno nie bedzie ;( |
Dajcie behemotha chetnie sobie go poslucham bo na google trojany :S
techno=wtf |
By wiadomości miały jakiś sens musisz przeglądać wydarzenia ze światów.
Bo to co ktoś napisał przedtem by wiadomości sciągać z hunted to niema sensu ponieważ wole to przeczytać a nie czekać raz cały dzień by się czegoś dowiedzieć. Smerfekk jak się urodziłeś i kiedy Cię po raz pierwszy Twoja stara zobaczyła krzykneła Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:17. |